Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Mój przystojniak dla mojej córci
No pewnie
Czekamy na narodziny synowej
Jak sie masz Mizzi ?
Dziewczynki co u was?
Jeśli nie witałam nowych koleżanek to witam serdecznie:)
ja z doskoku wiec wybaczcie:)
Monia..już m-c..równy m-c temu przezywałam katorgi zeby mieć tego małego Szkraba przy sobie:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
Pomarańczka wrote:Kuffa, że tak powiem..
Byłam u diabetologa.. No i mało pozytywnie
Jutro badania moczu, glukoza, krew.. Dziś od 19stej nic nie jem tylko pijkam wode. Zobaczymy czy jutro wyjdzie glukoza w moczu, jak tak - to krzywa cukrowa (znacznie wcześniej) aniżeli normalnie.. Jeśli wyjdzie slabo - cukrzyca ciążowa, jeśli dobrze to czeka mnie wizyta u nefrologa, bo najprawdopodobniej nerki źle pracują i nie radzą sobie..
Jestem zasmucona..Pomarańczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny podobno przy 7cm rozwarcia zaczyna sie horror. To prawda? Jak wyglada pochwa po zszyciu gdy już się wygoi? Czy widać bliznę albo widzicie u siebie że jest jakoś nierówno zszyta? I czy rzeczywiście po urodzeniu pierwszego dziecka jest taka różnica w ciasności pochwy? Znaczy ze nie jest juz taka jak przedtem tylko.... rozciągnięta?
-
Fatim wrote:Rudasku, ale przystojniak z tego Stasia będzie łamał serca
He he ..no byleby mi w podstawówce synowej nie przedstawił..co gorsza matki jego dziecka:) buahhaha to mnie przeraza reszte moze jakos przezyje:)
Monita ja tez w to nie moge uwierzyć, dopiero rodziła, konałam z bólu a teraz brzdąc ma już mc i juz mi miesiac macierzynskiego uciekł
ANutka trzymaj sie Kochana :*
Mizzi jak tam? dzieje sie co ?? -
mizzelka wrote:i jak badania wyszły?
Odetchnelam wyniki badan w porządku. Glukoza w moczu - ujemna..
Glukoza w krwi na czczo 75 mg/dl
Wyniki morfologii krwi - w porządku.. Dwa współczynniki podniesione. Ale pani doktor mówi ze krew w ciąży zmienia sie jak woda
Co do glukozy w moczu - czyli sie nawpier... Za późno bo przed tymi badaniami do 19 ostatni posiłek i woda. Juhuuuuuuuuu..