Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczka wrote:Hejo
Dzisiaj akurat jadę na konsultacje do diabetologa w sprawie mojej babci to z ciekawości zapytam o ta glukozę
Spoko spoko.. Dasz rade.. Jak będzie odpowiednia chwila to juz organizm swoje zrobi
Ja się wkurzam bo chciałabym juz brzuszek ciążowy i troche tej wagi a tu nic..
Dobrego.. Dam wieczorem znac co diabetolog powiedzial..
zgrabniej wszystko by mi szło a tak to chodzę jak kwoka -
mon!ta^ no babka z kosmosu dlatego poszłam do innego lekarza prywatnie - stąd moje leki. Zobaczę w takim razie co wyjdzie na następnym badaniu. No i szukam endo - bo znów z płaczem wyjdę
Livia no i jak się nie stresować ? Ale postaram się Zdaje się, że przy badaniu będę miała 3 dc i Q więc spoko... -
Witam i ja. Wczoraj zaczęło sie plamieniem, przez całą noc w pracy sprawdzałam, nic nie było. Rano zaczęło się na dobre. Czyli rozumiem ze to wczorajsze plamienie traktować jako 1d @? W piątek idę chyba do gina po skierowanie. Dziewczyny czy te hormony typu prolaktyna i progesteron można robic o każdej porze dnia i nocy?
-
Progesteron nie musi być na czczo i mi kazali 21 - 22 dc robić.
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:a to czułaś jakiś mocny ból? bo ja właśnie boję się że nie odróżnie tego.. gin mówi że na pewno odróżnię...
ale to moje pierwsze dziecko.. i jestem zielona.. -
Ja robiłam TSH i LH
-
Kochane mam pytanie... Od 9 miesięcy staramy się z mężem o bobasa i niestety jakoś nam nie wychodzi. Postanowiłam dłużej nie liczyć na łut szczęścia i porobić badania. Zapisałam się do Novum, bo szkoda mi czasu na bieganie od ginekologa do ginekologa, a ze względu na swój wiek (32 latka) chcę trafić od razu do specjalistów. Na wizycie dostałam listę badań do wykonania (tsh, prolaktyna, fsh, lh, testosteron, toxoplasma, chlamydia) i tak się zastanawiam, czy nie porobić ich na NFZ. Czy w tym celu powinnam udać się do lekarza rodzinnego, czy muszę poszukać ginekologa? Wiem, że głupie pytanie, ale nawet i lekarza rodzinnego byłam ostatnio 20 lat temu ;/ M
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny