Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 10 kwietnia, dzidziol pokaże co tam chowa między nóżkami Od początku czuję, że to dziewczynka, ostatnio mi się nawet śniło, że doktorek potwierdził, ale przyjmę co jest
Jak poznamy płeć, to można zacząć kompletować wyprawkę, bo szczerze mówiąc to mało jest w sklepach uniwersalnych ubranek ;/
Anutka - a jak tam Lenka?
Od wczoraj przewraca sie z brzuszka na plecki... . mamusia jeat dumn -
nick nieaktualnyA u mnie dziś same zmartwienia, kurcze niby lekarz karze się nie denerwować ale ja juz taka jestem że byle gówienkiem się przejmuję a tym bardziej w ciąży... odebrałam dziś wyniki posiewu i jak na złość (jak do tej pory zawsze było czysto) wyszły jakieś paskudy infekcji się jakiejkolwiek boje bo przez infekcje poroniłam pierwsza ciążę. Gin wypisał antybiotyk którego nie mogę dostać w żadnej aptece bo braki ;/ cudem znalazłam aptekę w Warszawie która mi to zamówi jedno opakowanie 90zł ;/
Czy któraś z Was stosowała Dalacin krem dopochwowy?
-
Bluberry wrote:A u mnie dziś same zmartwienia, kurcze niby lekarz karze się nie denerwować ale ja juz taka jestem że byle gówienkiem się przejmuję a tym bardziej w ciąży... odebrałam dziś wyniki posiewu i jak na złość (jak do tej pory zawsze było czysto) wyszły jakieś paskudy infekcji się jakiejkolwiek boje bo przez infekcje poroniłam pierwsza ciążę. Gin wypisał antybiotyk którego nie mogę dostać w żadnej aptece bo braki ;/ cudem znalazłam aptekę w Warszawie która mi to zamówi jedno opakowanie 90zł ;/
Czy któraś z Was stosowała Dalacin krem dopochwowy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:No jeszcze chwila Mam nadzieję tylko że to nie rzutuje i nie szkodzi dziecku.
Bluberry jestes z Warszawy? Zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz? -
Ale wam zazdroszczę tych maluszków;) My dalej walczymy. Jestem dobrej myśli bo w końcu przecież musi się udać. tyle kobiet z pco wygrało... to i mi się uda. Możecie mi powiedzieć czy piłyście inofem? Jak na was działał? Ja piję dwa razy dziennie za namową znajomej, ktora piła go trzy miesiące i mówiła, ze czuje się dużo lepiej i waga już się nie waha. Ja liczę na poprawę hormonów i spadek wagi:)
Anutka lubi tę wiadomość
milkami -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko dasz radę.
Milkami bądź dobrej myśli. Ja nie stosowałam tego, w pierwszej ciąży bralam Wiesiołek a mąż salfazin, ciążę niestety straciliśmy w druga zaszłam w pierwszym cyklu po poronieniu piłam ocet jabłkowy ale tez wszystko szlo spontanicznie nie myslalam o ciąży. -
nick nieaktualnykarola387 wrote:
Bluberry jestes z Warszawy? Zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz?
Karola jestem z pod Warszawy, chodze do fajnego gin ale państwowo. A z której strony Ty jesteś mogę polecić ginekologa z Otwocka, chodziłam do niego na początku zrezygnowałam z powodu oszczędności. -
hejo
Mnie tu chwile nie bylo ale jestem cały czas... czuwam:) ogolnie to chdze do tylu bo nie spie nocami, tzn Maly je co max 2,5h wiec tyle co sie poloze juz musze wstawać. Codziennie obiecuje sobie ze kimne z nim w dzien i mam zawsze cos do roboty, przez kilka weekendów non stop goscie, masakraaa
Jutro skrobne cosik wiecej ::* -
Bluberry wrote:Karola jestem z pod Warszawy, chodze do fajnego gin ale państwowo. A z której strony Ty jesteś mogę polecić ginekologa z Otwocka, chodziłam do niego na początku zrezygnowałam z powodu oszczędności.
-
Bry wieczor
Dziewczyny mam pytanie odnośnie wysokości pulsu w ciąży, ja dzisiaj podczas mierzenia ciśnienia - 118/78/111 takiż o to wynik.. I utrzymuje się w granicach 100 puls.. troszkę się zmartwiłam, w sumie targnełam się na sprzątanie całego mieszkania i nie wiem czy czasami nie przesadziłam z chęciami..
Będę wdzięczna za odp.. -
Bluberry wrote:A Wy jak sobie radzicie mamusie z dzieciaczkami? Grzeczne dzieci czy daj popalić?
Powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie na samym początku do kąpieli?
u mnie malutka aniołek, ciekawe do kiedy, ładnie śpi, troszkę marudna ale to nic w porównaniu z innymi dziećmi, które potrafią pokazać
a co do porodu? nie obawiaj sie.
ból jest ale do zniesienia.. zresztą bd pod konsultacją medyczną, sama nie będziesz.. a czas minie ci szybko... najważniejsze są oddechyBluberry lubi tę wiadomość
-
Złota nie sama jeszcze ja ciagle zapominasz
-
Pomarańczka wrote:Czyli się w ogóle tym nie przejmować.
Dziś np. ciśnienie 100/75/95 po wstaniu.. troszkę ogarnelam się żwawiej i puls już mknie..
Eh, bo mnie znajoma znajomej nastraszyla, że jak wysoki to coś z dzieckiem się dzieje złego i się przeraziłam..