Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:ale ostatnio też tak miałam.... 13 dpo i tempka spada..
Dobra znikam naprawde tym razem
Do jutra !przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Jestem
Koleżanka mnie tak napoiła placuszki , herbatka owocowa , makaron ze szpinakiem , szpinak w koszyczkach Mmmmmm samo zdrowie . Dziś jej powiedziałam co się stało to tak płakała ech .
Ojj wy marudy Nie narzekać tylko czekać na @ lub fasolki
a ja dzisiaj bez apetytu, nic mi nie smakuje...
tule :* -
Ja jakbym się miała wypowiadać o kobietach i wieku w którym powinny moim zdaniem rodzić... nie da się tak stwierdzić, bo dużo zależy też od sytuacji i samego wyglądu kobiety. Są 25 latki zniszczone tak, że wyglądają na 40 lat. Jednak moim skromnym zdaniem 45 lat to za późno na dziecko, bo trzeba sobie zdać sprawę, że jak się z takim 15 latkiem zagra w siatkówkę w wieku 60 lat.. to już różnica pokoleniowa, w tym wieku to wnuki bawić a nie własne dzieci mieć. Ale tak do 36 lat dopuszczam ewentualność rodzicielstwa, to niby tylko 10 lat, a jednak wiele robi. Z drugiej strony nie mogę wybierać za kogoś, każdy ma prawo kierować swoim życiem jak zechce, ale przyznam, że mnie dziwiło jak mojej matki koleżanka zaszła w ciąże mając już troje wnuków, bo miała dorosłe córy i nastoletniego syna i nagle ciąża. Wszyscy byli załamani, ten nastolatek to uważał, że matka mu wstyd tylko robi, że prawie 50 lat i dziecko. Jednak mnie oceniają, że za szybko się biorę za to dziecko, że teraz to podróże, nauka, studia, dorabianie się a nie dzieci. Więc wniosek taki, że choć każdy ma jakieś opinie i zdanie na pewne tematy, to ludzie są różni i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie gadał i gadał i gadał...
-
potforzasta wrote:Hmmm lokator na lewo i tak odpłaca oj oj będe musiała się z nim/nią rozliczyć po wszystkim Myślicie że nowy wózek i kilka innych rzeczy wystarczy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Przedszkolanko wiem, ze się pogodzimy, ale boli ten brak wsparcia z jego strony...
Młoda.Mama ja mam już 11 letnią córę, urodziłam jak miałam 19 lat i cały czas biora nas za siostry. Majka ciagle powtarza, ze ma naj ładniejsza i najmłodsza mame w klasie i jest z tego dumnaAnother, sylwiaśta159, kejti91 lubią tę wiadomość
-
to ja stara jestem przy Was - co prawda w ciąży już byłam ale nie nacieszyłam się moją córunią...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nie przekreślaj od razu, daj szanse Ja kiedyś, dawno dawno temu jak byłam w ciązy to bylam taka nieświadomo i taka szczęśliwa! Zobaczyłam dwie krechy i super, nie brałam pod uwagę żadnych komplikacji, problemów. Jak ktoś mnie pytał czy się nie stresuję to pytałam "a czym"? A teraz? za dużo się naczytałam, za bardzo się postarzalam
-
nick nieaktualny