Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
to tylko ja i klara pozostałysmy na placu boju? no i potworek którego coś nie widac dzisiaj
a co takiego klara dzieje się z Twoimi sutkami? bo ja to dzisiaj znowu mam gorszy dzień i znów nie wierzę, że się udało
te wahania mnie dobija - już powiedziałam mojemu R. żeby zamknął mnie na te 3 dni w piwnicy to spokój przynajmniej będzie miał
-
tz ogólnie są ciemne i mają otoczki brązowe takie jakby obręcze , i są czułe jak je dotykam a biust cały boli nie mega ale go czuje ,i śluz dzisiaj to już w ogóle ze mnie cieknie ,i cały czas mam uczucie że @ przyszła i co chwile sprawdzam,boje sie że @ mnie zaskoczy w tym miesiącu i to będzie przykre ;(
-
klara22 wrote:tz ogólnie są ciemne i mają otoczki brązowe takie jakby obręcze , i są czułe jak je dotykam a biust cały boli nie mega ale go czuje ,i śluz dzisiaj to już w ogóle ze mnie cieknie ,i cały czas mam uczucie że @ przyszła i co chwile sprawdzam,boje sie że @ mnie zaskoczy w tym miesiącu i to będzie przykre ;(
E to ja tak nie mamz tym, że ze mnie tez cieknie taki wodnisty bezbarwny śluz i byłam już w łazience dwa razy przerazona ale nie ma nic jeszcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 15:10
-
z tym że każda z nas jest inna i inaczej przechodzi stan przed @, u mnie ból brzucha i biustu zdarza sie często.
jedynie to uczucie że mam @ zdarzyło się raz jak już zafasolkowałam i mniej więcej wiem jak było wtedy ,ale będzie zong jak @ przyjdzie i przestane słuchać swojego ciała bo może mi spłatać figla ;/ -
livia30 wrote:Mnie już kilka razy oszukało i to bardzo wstrętnie! Teraz kazdy objaw traktuję jako wymysł, skutek po lekach czy cos innego. Dopóki nie zobacze na teście II kresek to nie uwierze, a dziś znowu nadzieje tracę i płaczliwa jak nie wiem co jestem
Ja się nakreciłam , i jak nie będzie fasolinki to będę miała taką załamke że szok'więc postaram się nie myśleć zajmę się czytaniem lektury oo
-
Hej dotarłam ja od rana nie mam czasu @ nie ma ale temp. dalej 36,6 nic się nie rusza. Właśnie było koleżanka z dziećmi i szwagierka ze swoimi i wiecie co nie chcę mieć już 4 dzieci
Wystarczy mi 2
Masakra normalnie. Czekam na @ do jutra jak nie przyjdzie to w poniedziałek test we środę beta chociaż się nad nią jeszcze zastanowię