Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dla mnie co piatek siatkóweczka i rolki wystarczaja,..teraz zaczynam sezon motocyklowy to coś sie dzieje....choc szczerze mówiąc siedzenie za biurkiem 8h daje mi w kość
strasznie boli mnie noga na której mam "pajączka", piecze mnie zyła i z tym musze coś zrobić, co by mi cholerny zylak nie wyszedł..ma która s taka przypdałość ???
-
ja też rowerek a chodakowską podziwiam za to, że jest ambitna i dąży do celu. Brzuchy do roweru porobię i wrócę do biegania[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
mnie rowerek nudzi, pływać nie za bardzo umiem ,ale lubie od czasu do czasu
z Chodakowską mi się dobrze ćwiczy, mnie motywuje
a jako osoba to wiecie, nie znam jej
lubię za to tańczyć ale nie przyjęli mnie do tanca z gwiazdami
a biegania nienawidzę od czasów w-fWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:59
-
to ja nie będę opisywać swoich kontuzji
ale pakiet na pogotowiu miałam kiedyś otwarty
do tej pory po MTB mam szramy na nogach[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
spać mi sie chce ;p za długo spałam i teraz chodzę nieprzytomna ;p
musze się zabrać do roboty a nie mam weny;p
jestem największym leniem wątkowym
a tak nawiasem mówiąc testy miałam o czułości 20 ,a niby jak mam 1 tydzień i 3 dni to może jeszcze za wcześnie ,co ja mówię jak miałam bete ponad 34 to też mi nie wychodziły nawet cienia cieni -
A mnie obudził potworny małpowy ból, pobiegłam do łazienki, żeby nie zalać łóżka, a tam... nic. Majciochy czyste. WTF? Na śniadanko musiałam zjeść no-spę, bo nie szło wyrobić.
Przedszkolanko, nie załamuj się ;* Ty przynajmniej masz już @ i nie jesteś w zawieszeniu. Ja muszę czekać do 14 na wyniki i pewnie dopiero, jak zobaczę zerową betę, to @ przylezie. Rozpoczęłaś nowy cykl, trzymam kciuki ;*