Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Wam,
pogoda do dupy, wszystko do dupy.
beta była 3,80 spadła na 2,85.
Nie wiadomo kiedy teraz @ będzie, chciałabym ją dzisiaj ale pewnie nie dostanę przez podwyższoną bete.
W ciąży nie byłam, nie będę pewnie, lekarz za 2 tyg.dopiero i nie wiadomo kiedy krwawić będę a chcę już, bo znowu sie wszystko przesunie!
wybaczcie ale nie wiem czy będę się udzielała jakiś czas, jestem załamana , wszystko jest nie tak, coś jest nie tak ze mną skoro poszło coś nie tak, muszę to przełknąć jakoś...
powodzenia. będę podczytywać pewnie ;*
dostałam @- nawet nie wiecie jak się cieszę
Przedszkolanko o ile dobrze sobie przypominam to ty sie dopiero zaczelas starac. Najczesciej ludzie staraja sie kilka miesiecy i tylko szczesciarom udaje sie za pierwszym czy drugim podejsciem. Nie rozpaczaj. Troche tez robisz przykrosc innym. Sa tu osoby ktore staraja sie o wiele wiele dluzej niz ty i co one maja w takiej sytuacji zrobic i pomyslec? Miej troche empatii. Czlowiek nie zawsze dostje to czego chce od razu na zawolanie.
Mowilam ci nie rob testow, nie rob bety. Przynajmniej na samym poczatku staran to daje tylko taki efekt jaki wlasnie masz - zal, rozczarowanie,niecierpliwosc. Jesli kobieta po dlugim czasie nie zachodzi w ciaze to sensowne jest sprawdzac czy przypadkiem u niej nie dochodzi do poronien ale w twoim przypadku gdzie jestes mloda a starasz sie dopiero dwa czy trzy cykle naprawde nie ma sensu sie stresowac. Mierz temperature, rob sobie testy owulacyjne i dzialaj a test sikany rob dopiero w dniu spodziewanej @ albo najlepiej po.
Otrzyj lzy i usmiechnij sie. Uda sie napewno a rozpaczaniem w kazdym cyklu napewno absolutnie nikomu i niczemu nie pomagasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:59
-
Masz wizytę za tydzień więc luzik
nie stresuj się niczym - nic nie zmienisz czy zrobisz betę czy nie. Po prostu.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
dziękuję,już jest lepiej
chyba szok przeżyłam poprostu... dostałam @ i cieszę się że nie przesunęło się nic, za 2 tyg. lekarz, postanowiłam że będę ćwiczyć cały miesiąc, zaczynam praktyki i nie będę myśleć, przede wszystkim nie testuje przed @ i nie wmawiam objawów( chociaż czułam że dzieje się coś innego ). Wracam do normalności poprostu
livia30 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:dziękuję,już jest lepiej
chyba szok przeżyłam poprostu... dostałam @ i cieszę się że nie przesunęło się nic, za 2 tyg. lekarz, postanowiłam że będę ćwiczyć cały miesiąc, zaczynam praktyki i nie będę myśleć, przede wszystkim nie testuje przed @ i nie wmawiam objawów( chociaż czułam że dzieje się coś innego ). Wracam do normalności poprostu
Wmawianie objawow to akurat standardi z tym ciezko wlaczyc raczej.
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
witajcie z rana
o 5.25 robiłam sikańca i wynik standardowo negatywny .
w wmawianiu jestem mistrzem wszystko podciągam pod ciąże a tak naprawde czuje @ bóle brzucha ,cycki ;p jedynie dziwne że cały czas mam mokro a zawsze pare dni przed była susza ,no ale logiczne wytłumaczenie po laparo wszystko sie zmieniło ;(
nastawienie fatalne.;p dziewczynki co jest z nami miało być tak pięknie i co i dupeczka każda albo już ma @ albo ją czuje ;/ -
przedszkolanka:) wrote:Kotkapsotka,ale widzisz, beta podwyższona to coś musiałam czuć.
Livia nie testuj przed @ , nic dobrego to nie wnosi
Moze i bylo. Ale moim zdaniem na poczatku staran nei ma sie tym co przejmowac. Organizm wie co robi. Czasem tak jest lepiej... -
klara22 wrote:witajcie z rana
o 5.25 robiłam sikańca i wynik standardowo negatywny .
w wmawianiu jestem mistrzem wszystko podciągam pod ciąże a tak naprawde czuje @ bóle brzucha ,cycki ;p jedynie dziwne że cały czas mam mokro a zawsze pare dni przed była susza ,no ale logiczne wytłumaczenie po laparo wszystko sie zmieniło ;(
nastawienie fatalne.;p dziewczynki co jest z nami miało być tak pięknie i co i dupeczka każda albo już ma @ albo ją czuje ;/
kochana mi wczoraj ciekło jak masakra, a dzisiaj z rana @ . Nie ma reguły na to
Kochane może ktoś się do mnie chce przyłączyć? Miesięczne wyzwanie z Chodakowską?razem raźniej
-
ja sie nie dołącze bo nie mam w ogóle silnej woli
udało mi sie kiedys chyba 3 tyg robić g Wejdera i to był sukcessss....mam mega słomiany zapał i daltego nawet nie myśle tym bardziej o Chodakowskiej , której nie znosze
ale TObie życzę powodzeniaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość