Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hejo, nie wracam do waszych forumkowych pogaduszek sprzed dwóch dni, bo pochłonie to mnóstwo czasu, a wolę z wami popisać. Nowe fasolki, newsy, wieści?
U mnie @ brak, ale spadek tempki, plamienie... testy negatywne... czekam więc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 21:03
-
Ja Wam dam wątek podupada! Nawet nie chcę o tym słyszeć
Nadziergałam referat o specyfice nauczania ludzi starszych i nie chce mi się spać, a budzi ustawiony już na 4.30...
Jakieś metody na sen?
Ja mam plan na uniknięcie @ następnym razem. Cały cyk będziemy serduszkować, co drugi dzień albo codziennieI Chodakowskiej robić nie będę musiała, a i przyjemniej będzie
-
Anhe wrote:Ja Wam dam wątek podupada! Nawet nie chcę o tym słyszeć
Nadziergałam referat o specyfice nauczania ludzi starszych i nie chce mi się spać, a budzi ustawiony już na 4.30...
Jakieś metody na sen?
Ja mam plan na uniknięcie @ następnym razem. Cały cyk będziemy serduszkować, co drugi dzień albo codziennieI Chodakowskiej robić nie będę musiała, a i przyjemniej będzie
-
przedszkolanka:) wrote:Potforku myśl pozytywnie
no my Anhe zaplanowaliśmy co drugi dzień, na spokojnie
jutro też mam uczelnię.. -
przedszkolanka:) wrote:cześć Magda
dołączaj
co sie dzieje? Ładny wykresik
-
Livia, nie ma co płakać, trzeba działać. Płacz Ci w niczym nie pomoże, a wręcz przeciwnie. Głowa do góry, spójrz w oczy małpie i powiedz "spotykamy się po raz ostatni, koleżanko!", a potem na spokojnie hyc do wyrka z panem małżem
Uśmiech, kochana, uśmiech!
Chcesz, żeby smutna dzidzia Ci się urodziła?
Dobranoc, panienki ;*