X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda.Mama wybacz - trochę mnie poniosło a sama się własciwie na początku z tego depozytu śmiałam... Nerwy mnie trochę jeszcze ponoszą ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie przypuszczam że może dlatego u mnie się nie zagnieździł, bo owu mam i wszystko a tu nic nie wyszło..

kejti91 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    bo ja tylko dziewczynki nie rozumiem po co Wam w ogóle ClO był, skoro te pęcherzyki same rosły, pękały a endo było w porządku??

Ja brałam bo miałam same cykle bezowulacujne, więc rozumiem sens. A np. w Twoim przypadku Livia jakoś nie czaję, ale może to już ta późna pora ;) poza tym lekarzem nie jestem, ale na Twoim miejscu porządnie bym go przetrzepała, tak jak mówisz :)

Rosły pęcherzyki tzn po jednym miałam zawsze ale były malutkie i jakoś nic z nich się nie pojawiało wiec CLO było po to, żeby jajniki pobudzić i udalo się właściwie bo lewy jajnik, ktory spał od dawien dawna nagle wyhodował co nie co ;-) A może zmienię lekarza, juz sama nie wiem :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Wróciliśmy tylko tż zamiast myśleć o serduszkowaniu to sobie browary otworzył :( czasami to go mam go dosyć dla niego piwo jest ważniejsze od wszystkiego.. chociaż mówiłam, prosiłam i teraz siedzi przed kompem...

zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mną :( czuję się okropnie jak jakaś trędowata :(

Malinowa Panienka, jakkolwiek rozumiem Twoją frustrację, to jak przeczytasz swój post za kilka dni to się uśmiejesz :) Powiem Wam, że biedne w tym wszystkim są też te nasze chłopy :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa - może ten twój ma jak mój. Gdy był taki nacisk z mojej strony że staramy się o dziecko to mu się odechciewało, bo on nie lubi planowanego seksu, on lubi spontan, jak jest ochota a nie w teni w ten dzień trzeba bo prawdopodobna owulacja. Poza tym wy straciliście dziecko, może to go też przybiło i boi się kolejnej straty. Co złego jest w piciu piwa? Nam się udało w cyklu 13 prawdopodobnie właśnie wtedy gdy oboje wypiliśmy i to nie małą ilość bo jużmieliśmy dość i poszliśmy na impreze :) Nie spinaj się, nie stresuj, i jak to mówi synek mojego męża "kobieto luzuj".

kejti91, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    ja właśnie przypuszczam że może dlatego u mnie się nie zagnieździł, bo owu mam i wszystko a tu nic nie wyszło..
    Przedszkolanko gdyby bylo endo za male to mysle ze lekarz cos by o tym powiedzial

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Mloda.Mama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia - nie mam czego wybaczać bo ja się nie gniewam :)

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może za bardzo się spinałam i dlatego nie wyszlo... ciśnienie R. też odczuwal i właściwie to nawet to przyjemne nie było :/ Dzisiaj juz mu zapowiedziałam, że odstawiam leczenie - będzie żył w nieświadomości! :D

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Trzymam! Daj znać ile wyhodowałaś ;-)

dam znać na pewno :*

livia30 lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti ale ja byłam u lekarza we wrześniu... mogło się coś zmienić..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochana ej nie mów tak :*
    MOże po prostu jest zmęczony . Mój też nie zawsze chce ale już przestałam się czepiać o to , mi też nie zawsze się chce . Kochana nie złość się na niego <3 będzie dobrze :*
    wiesz co ale tak jest zawsze :( po prostu tak jest zawsze :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka - to był twój pierwszy cykl. Mało której parze udaje się za pierwszym razem :)

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti ale ja byłam u lekarza we wrześniu... mogło się coś zmienić..
    Ale chyba niedlugo masz wizyte z tego co pamietam. Popytaj! :-)

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko - bierzemy sie za ostre branie ginekologów w obroty! :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda.Mama wrote:
    Przedszkolanka - to był twój pierwszy cykl. Mało której parze udaje się za pierwszym razem :)
    Ooo to juz przedszkolanko na pewno nie masz sie co stresowac! Daj sobie czas kochana a na pewno sie uda :-)
    Kiedy to u mnie byl ten pierwszy cykl...

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pierwszy, ale wiecie... no już ją tak przemagluje,że z pół dnia tam spędzę:P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    wiesz co ale tak jest zawsze :( po prostu tak jest zawsze :(

zmień taktykę Kochana. Żaden facet nie lubi współżycia z zegarkiem ręku, wtedy tak a wtedy nie :) Ja też mam nerwy jak mój odpuszcza, ale postanowiłam go nie wtajemniczać w te wszystkie fazy cyklu itd... Straram się go brać podstępem. Jak wiem, że w dany dzień powinniśmy współżyć to nakręcam atmosferę przez cały dzień i potem nie mam problemu :) Gdyby miał uprawać seks na żądnie to byłaby z tego lipa. Zmień taktykę Kochana i uwierz, że on też już ma dość. Facet pewnie chce poczuć, że masz na NIEGO ochotę, że to nie tylko o robienie dziecka chodzi :)

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia później żaden gin nas nie będzie chciał przyjąć :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    zmień taktykę Kochana. Żaden facet nie lubi współżycia z zegarkiem ręku, wtedy tak a wtedy nie :) Ja też mam nerwy jak mój odpuszcza, ale postanowiłam go nie wtajemniczać w te wszystkie fazy cyklu itd... Straram się go brać podstępem. Jak wiem, że w dany dzień powinniśmy współżyć to nakręcam atmosferę przez cały dzień i potem nie mam problemu :) Gdyby miał uprawać seks na żądnie to byłaby z tego lipa. Zmień taktykę Kochana i uwierz, że on też już ma dość. Facet pewnie chce poczuć, że masz na NIEGO ochotę, że to nie tylko o robienie dziecka chodzi :)

Oj zgadzam się, w tym cyklu zobaczyłam jak facet moze się zestresować. W życiu bym swojego o to nie podejrzewała...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia później żaden gin nas nie będzie chciał przyjąć :D

Ha ha będziemy na czarnej liście przesyłanej pomiędzy ginami :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ