Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
chmurreczkaa wrote:bo ja tylko dziewczynki nie rozumiem po co Wam w ogóle ClO był, skoro te pęcherzyki same rosły, pękały a endo było w porządku??
Ja brałam bo miałam same cykle bezowulacujne, więc rozumiem sens. A np. w Twoim przypadku Livia jakoś nie czaję, ale może to już ta późna porapoza tym lekarzem nie jestem, ale na Twoim miejscu porządnie bym go przetrzepała, tak jak mówisz
Rosły pęcherzyki tzn po jednym miałam zawsze ale były malutkie i jakoś nic z nich się nie pojawiało wiec CLO było po to, żeby jajniki pobudzić i udalo się właściwie bo lewy jajnik, ktory spał od dawien dawna nagle wyhodował co nie coA może zmienię lekarza, juz sama nie wiem
-
Malinowa Panienka wrote:Wróciliśmy tylko tż zamiast myśleć o serduszkowaniu to sobie browary otworzył
czasami to go mam go dosyć dla niego piwo jest ważniejsze od wszystkiego.. chociaż mówiłam, prosiłam i teraz siedzi przed kompem...
zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mnączuję się okropnie jak jakaś trędowata
Malinowa Panienka, jakkolwiek rozumiem Twoją frustrację, to jak przeczytasz swój post za kilka dni to się uśmiejeszPowiem Wam, że biedne w tym wszystkim są też te nasze chłopy
kejti91 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Malinowa - może ten twój ma jak mój. Gdy był taki nacisk z mojej strony że staramy się o dziecko to mu się odechciewało, bo on nie lubi planowanego seksu, on lubi spontan, jak jest ochota a nie w teni w ten dzień trzeba bo prawdopodobna owulacja. Poza tym wy straciliście dziecko, może to go też przybiło i boi się kolejnej straty. Co złego jest w piciu piwa? Nam się udało w cyklu 13 prawdopodobnie właśnie wtedy gdy oboje wypiliśmy i to nie małą ilość bo jużmieliśmy dość i poszliśmy na impreze
Nie spinaj się, nie stresuj, i jak to mówi synek mojego męża "kobieto luzuj".
kejti91, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Trzymam! Daj znać ile wyhodowałaś
dam znać na pewno :*livia30 lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Landryneczka wrote:Kochana ej nie mów tak :*
MOże po prostu jest zmęczony . Mój też nie zawsze chce ale już przestałam się czepiać o to , mi też nie zawsze się chce . Kochana nie złość się na niegobędzie dobrze :*
po prostu tak jest zawsze
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Mloda.Mama wrote:Przedszkolanka - to był twój pierwszy cykl. Mało której parze udaje się za pierwszym razem
Kiedy to u mnie byl ten pierwszy cykl... -
Malinowa Panienka wrote:wiesz co ale tak jest zawsze
po prostu tak jest zawsze
zmień taktykę Kochana. Żaden facet nie lubi współżycia z zegarkiem ręku, wtedy tak a wtedy nieJa też mam nerwy jak mój odpuszcza, ale postanowiłam go nie wtajemniczać w te wszystkie fazy cyklu itd... Straram się go brać podstępem. Jak wiem, że w dany dzień powinniśmy współżyć to nakręcam atmosferę przez cały dzień i potem nie mam problemu
Gdyby miał uprawać seks na żądnie to byłaby z tego lipa. Zmień taktykę Kochana i uwierz, że on też już ma dość. Facet pewnie chce poczuć, że masz na NIEGO ochotę, że to nie tylko o robienie dziecka chodzi
kejti91 lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:zmień taktykę Kochana. Żaden facet nie lubi współżycia z zegarkiem ręku, wtedy tak a wtedy nie
Ja też mam nerwy jak mój odpuszcza, ale postanowiłam go nie wtajemniczać w te wszystkie fazy cyklu itd... Straram się go brać podstępem. Jak wiem, że w dany dzień powinniśmy współżyć to nakręcam atmosferę przez cały dzień i potem nie mam problemu
Gdyby miał uprawać seks na żądnie to byłaby z tego lipa. Zmień taktykę Kochana i uwierz, że on też już ma dość. Facet pewnie chce poczuć, że masz na NIEGO ochotę, że to nie tylko o robienie dziecka chodzi
Oj zgadzam się, w tym cyklu zobaczyłam jak facet moze się zestresować. W życiu bym swojego o to nie podejrzewała...