X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha <3 <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Dziewczynki, ja uciekam do wanny. Może jak posiedzę w gorącej wodzie to @ zmobilizuję do odwiedzin skoro i tak ma być wredziolec jeden! :D

Buziaki i do jutra

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    wiesz co ale tak jest zawsze :( po prostu tak jest zawsze :(

Ale chyba decyzję o dziecku razem podjęliście tak ? Więc musi chcieć tylko może po prostu jest zmęczony

kejti91 lubi tę wiadomość

• Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko dobre pytanie. Czy ty Malinowa podjęłaś decyzje o dziecku sama czy z mężczyzną?

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda spytałam bo skoro się starają to na pewno razem podjęli a mężczyźni są tacy że nie zawsze mają ochotę na <3 wtedy co my :P

• Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Młoda spytałam bo skoro się starają to na pewno razem podjęli a mężczyźni są tacy że nie zawsze mają ochotę na <3 wtedy co my :P

Mi się trafił taki egzemplarz który zawsze ma ochotę. Dla niego to sposób na przypieczętowanie dobrego dnia, na zabicie smutku po złym dniu, odstresowywacz, usypiacz gdy jeszcze nie jest wystarczająco zmęczony... więc on zawsze prawie ma ochotę, co najwyżej może nie mieć na to czasu... Więc jak on mi któregoś dnia odmówił, to się dziwnie poczułam, ale było wyjaśnienie "nie umiem tak tylko ze względu na poczęcie, ty się spinasz, tobie to nie sprawia radości, my się kochajmy, a nie reprodukujmy" i rzucił takiego jakby focha w połowie cyklu bo "ja chcę kur...wa żonę a nie kobietę co chce ode mnie tylko bym zrobił jej dziecko".

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać, do jutra :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Aga :)

• Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc tym co idą, ja jeszcze jestem jakby coś bo pracuje właśnie :)

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po seksu na żądanie też wiem coś o tym.. raz że się w tamtym cyklu nie udało bo mąż też przejął się tym żeby się udało a dwa to to że po prostu odbywało się to dość mechanicznie że nic z tego nie wychodziło w danym wieczorze.. aż się przeraziłam tym w jaką popadliśmy rutynę seks już nie był przyjemnością a po to żeby płodzić.. teraz zmieniłam taktykę i aż sama się dziwię że może być lepiej

• Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gajka :)

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Przedszkolanko biore zeby moje pecherzyki szybciej rosly, bo troche im to wolno idzie.
    CLOnowka jaka masz dawke? Ja biore 2x1. A w pierszym cyklu cos bylo nie tak?
    w pierwszym cyklu 1x1 ale pecherzyki nie rosły. Wtym cyklu 2x1 i była owulka.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i milego dnia !

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Dziewczynki! ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda.Mama wrote:
    Mi się trafił taki egzemplarz który zawsze ma ochotę. Dla niego to sposób na przypieczętowanie dobrego dnia, na zabicie smutku po złym dniu, odstresowywacz, usypiacz gdy jeszcze nie jest wystarczająco zmęczony... więc on zawsze prawie ma ochotę, co najwyżej może nie mieć na to czasu... Więc jak on mi któregoś dnia odmówił, to się dziwnie poczułam, ale było wyjaśnienie "nie umiem tak tylko ze względu na poczęcie, ty się spinasz, tobie to nie sprawia radości, my się kochajmy, a nie reprodukujmy" i rzucił takiego jakby focha w połowie cyklu bo "ja chcę kur...wa żonę a nie kobietę co chce ode mnie tylko bym zrobił jej dziecko".

ojej, troche dziwny tekst, ale mysle ze trzeba spróbowac go zrozumiec, bo on wyczuwa Twoje napięcie, to nastawienie. a seks ma przede wszystkims prawiac przyjemnośc, tak postrzegają go faceci, my kobitki jestesdmy bardziej rozwinięte uczuciowo i dlatego się spinamy, myślimy o tym czy tym razem się uda czy nie, a trzeba czasme wyluzowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sory ja tu nowa i sie nawet nie przywitałam, sory z abrak kultury, już nadrabiam - dzień dobry! :)

• klara22 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)
    Chyba wszystkie dałyśmy popalić małżą ,ja nawet ze swoim rozmawiałam na ten temat , zapodałam mu gadkę że wiem że się spina a on był zdziwiony że ja to wiem starał mi się nie robić przykrości nic nie mówił , więc teraz koniec gadek "no to idziemy zrobić sobie bejbi " albo owulacja idziemy :)
    Trochę na spontanie , a jak będą te dni zaciągne go bez zbędnych komentarzy :)

Nastrój fatalny, moja @ jest dziwaczna ,inna przede wszystkim ;(

Miłego dnia dziewczynki :)

f2w33e3k5rpiz20l.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ale chyba decyzję o dziecku razem podjęliście tak ? Więc musi chcieć tylko może po prostu jest zmęczony
    Kochana od czasu poronienia mnie nie dotyka... nie przytula w łóżku w żaden sposób... jak go próbowałam "namówić" do kochania to mówi, że nie ma ochoty albo oglądać będzie coś albo gra albo otwiera sobie bro :(

tu nie chodzi o zegarek tylko o to, że on w ogóle ze mną nie chce...

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam Was gorąco ;-)

byłam na badankach z samego rana :P Pani pobrała mi bezboleśnie...
    najdrozsza witamina D kosztowała 55 zł !!!!!!!!!!!! Byłam w szoku........ !! :O
    Wyniki koło 16 maja być. No i wszystko się okaże.
    Ja miałam wykazane, ze mam zrobic te badanka w 6-9 dnia cyklu.

Ktoś pisał tu na forum, ze ma 0,6 stosunek FSH do LH. Wiola25???
    Robiłaś w dobrym dniu cyklu?? Mogłaś poczekać na prawdziwą małpe w sumie. Takie czyste krwawienie. Bo jesli ten wynik jest miarodajny, to wyglada mi to na niewydolność przysadki. Wynik poniżej 1 o tym świadczy. Prawidłowy wynik powinien oscylować miedzy 1 a 1,5. Powyżej 1,5 świadczy o PCO.
    Ja bym powtorzyła na Twoim miejscu jeszcze raz.

Jesli chodzi o skurcze po wiesiołku, to tak, może po nim boleć brzuch. Dlatego zaleca sie go brać do owulacji, poniewaz dalsze przyjmowanie moze pobudzić do dalszych skurczów i wpłynąć na usunięcie jaja płodowego z macicy i problemy z zagnieżdżeniem

Do niecierpliwej, tak to jest... Wady mogą powstać zawsze...niestety. Ja staram sie o tym nie myslec, choc tez znam przypadek młodych ludzi, którzy mieli dziecko z zespołem Downa.

relge6yd309xm1zq.png
  • klara22 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Kochana od czasu poronienia mnie nie dotyka... nie przytula w łóżku w żaden sposób... jak go próbowałam "namówić" do kochania to mówi, że nie ma ochoty albo oglądać będzie coś albo gra albo otwiera sobie bro :(

tu nie chodzi o zegarek tylko o to, że on w ogóle ze mną nie chce...

a rozmawiałaś z nim, faceci też się boją ,może ma jakąś blokade .
    u mnie było tak że małż był czuły niesamowicie ale jak przyszło do zbliżenia bał się jak diabli ja też ale rozmawialiśmy i razem przez to przeszliśmy .

f2w33e3k5rpiz20l.png
‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ