Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Młoda spytałam bo skoro się starają to na pewno razem podjęli a mężczyźni są tacy że nie zawsze mają ochotę na
wtedy co my
Mi się trafił taki egzemplarz który zawsze ma ochotę. Dla niego to sposób na przypieczętowanie dobrego dnia, na zabicie smutku po złym dniu, odstresowywacz, usypiacz gdy jeszcze nie jest wystarczająco zmęczony... więc on zawsze prawie ma ochotę, co najwyżej może nie mieć na to czasu... Więc jak on mi któregoś dnia odmówił, to się dziwnie poczułam, ale było wyjaśnienie "nie umiem tak tylko ze względu na poczęcie, ty się spinasz, tobie to nie sprawia radości, my się kochajmy, a nie reprodukujmy" i rzucił takiego jakby focha w połowie cyklu bo "ja chcę kur...wa żonę a nie kobietę co chce ode mnie tylko bym zrobił jej dziecko".chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya pro po seksu na żądanie też wiem coś o tym.. raz że się w tamtym cyklu nie udało bo mąż też przejął się tym żeby się udało a dwa to to że po prostu odbywało się to dość mechanicznie że nic z tego nie wychodziło w danym wieczorze.. aż się przeraziłam tym w jaką popadliśmy rutynę seks już nie był przyjemnością a po to żeby płodzić.. teraz zmieniłam taktykę i aż sama się dziwię że może być lepiej
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Przedszkolanko biore zeby moje pecherzyki szybciej rosly, bo troche im to wolno idzie.
CLOnowka jaka masz dawke? Ja biore 2x1. A w pierszym cyklu cos bylo nie tak?kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:Mi się trafił taki egzemplarz który zawsze ma ochotę. Dla niego to sposób na przypieczętowanie dobrego dnia, na zabicie smutku po złym dniu, odstresowywacz, usypiacz gdy jeszcze nie jest wystarczająco zmęczony... więc on zawsze prawie ma ochotę, co najwyżej może nie mieć na to czasu... Więc jak on mi któregoś dnia odmówił, to się dziwnie poczułam, ale było wyjaśnienie "nie umiem tak tylko ze względu na poczęcie, ty się spinasz, tobie to nie sprawia radości, my się kochajmy, a nie reprodukujmy" i rzucił takiego jakby focha w połowie cyklu bo "ja chcę kur...wa żonę a nie kobietę co chce ode mnie tylko bym zrobił jej dziecko".
ojej, troche dziwny tekst, ale mysle ze trzeba spróbowac go zrozumiec, bo on wyczuwa Twoje napięcie, to nastawienie. a seks ma przede wszystkims prawiac przyjemnośc, tak postrzegają go faceci, my kobitki jestesdmy bardziej rozwinięte uczuciowo i dlatego się spinamy, myślimy o tym czy tym razem się uda czy nie, a trzeba czasme wyluzowac. -
nick nieaktualny
-
Witam
Chyba wszystkie dałyśmy popalić małżą ,ja nawet ze swoim rozmawiałam na ten temat , zapodałam mu gadkę że wiem że się spina a on był zdziwiony że ja to wiem starał mi się nie robić przykrości nic nie mówił , więc teraz koniec gadek "no to idziemy zrobić sobie bejbi " albo owulacja idziemy
Trochę na spontanie , a jak będą te dni zaciągne go bez zbędnych komentarzy
Nastrój fatalny, moja @ jest dziwaczna ,inna przede wszystkim ;(
Miłego dnia dziewczynkichmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Ale chyba decyzję o dziecku razem podjęliście tak ? Więc musi chcieć tylko może po prostu jest zmęczony
tu nie chodzi o zegarek tylko o to, że on w ogóle ze mną nie chce...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam, witam Was gorąco
byłam na badankach z samego ranaPani pobrała mi bezboleśnie...
najdrozsza witamina D kosztowała 55 zł !!!!!!!!!!!! Byłam w szoku........ !!
Wyniki koło 16 maja być. No i wszystko się okaże.
Ja miałam wykazane, ze mam zrobic te badanka w 6-9 dnia cyklu.
Ktoś pisał tu na forum, ze ma 0,6 stosunek FSH do LH. Wiola25???
Robiłaś w dobrym dniu cyklu?? Mogłaś poczekać na prawdziwą małpe w sumie. Takie czyste krwawienie. Bo jesli ten wynik jest miarodajny, to wyglada mi to na niewydolność przysadki. Wynik poniżej 1 o tym świadczy. Prawidłowy wynik powinien oscylować miedzy 1 a 1,5. Powyżej 1,5 świadczy o PCO.
Ja bym powtorzyła na Twoim miejscu jeszcze raz.
Jesli chodzi o skurcze po wiesiołku, to tak, może po nim boleć brzuch. Dlatego zaleca sie go brać do owulacji, poniewaz dalsze przyjmowanie moze pobudzić do dalszych skurczów i wpłynąć na usunięcie jaja płodowego z macicy i problemy z zagnieżdżeniem
Do niecierpliwej, tak to jest... Wady mogą powstać zawsze...niestety. Ja staram sie o tym nie myslec, choc tez znam przypadek młodych ludzi, którzy mieli dziecko z zespołem Downa. -
Malinowa Panienka wrote:Kochana od czasu poronienia mnie nie dotyka... nie przytula w łóżku w żaden sposób... jak go próbowałam "namówić" do kochania to mówi, że nie ma ochoty albo oglądać będzie coś albo gra albo otwiera sobie bro
tu nie chodzi o zegarek tylko o to, że on w ogóle ze mną nie chce...
a rozmawiałaś z nim, faceci też się boją ,może ma jakąś blokade .
u mnie było tak że małż był czuły niesamowicie ale jak przyszło do zbliżenia bał się jak diabli ja też ale rozmawialiśmy i razem przez to przeszliśmy .