Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze ze napisałaś maila... zobaczysz, jak przyjdzie z pracy... moze sie otworzy w końcu??
Czasem tak sie dzieje, ze taka sytuacja oddala dwie bliskie osoby od siebie. Mam nadzieje, że to jest tylko chwilowe i przetrwacie to wszystko. A moze jakbys gdzies wyjechała sobie sama?? Chocby na weekend z kolezanka?? Troszke odreagowac....odpoczniecie od siebie.
Jestes wartosciowa kobietai wbij to sobie do głowy
moze oboje potrzebujecie czasu, moze musicie sobie to wszystko poukładać każdy po swojemu....Wierze, ze przetrwacie:*
-
Ja nawet nie mam komu opowiedzieć. Okazuje się, że przyjaciele są kiedy wszystko jest ok a tak to nawet nikt nie zapyta jak się czuję
jest mi tak cholernie źle i tak strasznie smutno i mam serdecznie dosyć wszystkiego.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ja ci powiem, Malinowa... że kobieta, która nie może dać dziecka swojemu mężczyźnie, też mogłaby sobie pomyśleć, tak jak ty. Że jest bezwartościowa, że niepotrzebna, etc...
Wiem, że niektóre z nas miały takie myśli, pamiętam z poprzedniego forum...
ALE TAK NIE JEST!
TO NIE NASZA WINA, ŻE ŻYCIE UKŁADA SIĘ NIE TAK, JAKBYŚMY TEGO CHCIAŁY, MARZYŁY...
MUSIMY PRZYJĄĆ ŻYCIE, JAKIE JEST, ALE WALCZYĆ, ABY BYŁO LEPSZE!
Wierzę, że wam się uda porozumieć, że w końcu usiądziecie do rozmowy i wyjaśnicie swoje wątpliwości, nieporozumienia...
Wierzę, że tak właśnie będzie. Taki koniec z happy endem
A pogadać możesz z nami, my wysłuchamy...Groszek lubi tę wiadomość
-
Napewno boli i pali i piecze
( i tak to jest z ludzmi...ze sa ale gdy jest ok. A moze oni tez sie boja, wstydza?? Nie chca Ci przeszkadzac, narzucać się... Nie wiedzą, jak maja rozmawiac z Toba....czy normalnie, czy uwazac na jakies tematy. Czy chcesz zeby Cie odwiedzali, czy chcesz spokoju.... Moze tez musisz im wysłać jakiś sygnał. Mysle, ze siedzenie w domu to nie jest dobry pomysł. Musisz sie zajac czyms, wyjsc, sprawić sobie przyjemnosc. Moze zakupy z koleżanką, jakieś kino??
Tutaj mozesz pisac -
Dziewczyny, moge Wam potruc teraz ja??
czy wystarcza na pierwsza faze cyklu te badania:
FSH, LH, Ft3, Ft4, estradiol, TSH, Witamina D
??
czy cos jeszcze mialam zrobic???
Malinka, to dla Ciebie zrobilam witamine D, bo powiedziałas ze jest bardzo ważna) troche mnie to kosztowało, ale jak ma pomoc, i dac jakis obraz, to co mi tam
-
Groszku wydaje mi się, że wszystko. Okazuje się, że mamy bardzo duże niedobory witaminy D.
Zbieram się do kupy ale ciężko jest. Czekam co tź napisze do mnie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Melula wrote:ja też robiłam tylko te badania na początek w I fazie
Malinowa, głowa do góry, brzuch wciągnięty, cycki wypięte do przodu - jesteś kobietą wartościową, cudowną i cierpliwą, a przede wszystkim silną!
Pamiętaj!
brzucha wciągać nie mogę - płaski mam a dupska i bioder nie da się wciągnąć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ojej dziewczyny myslalam, ze nadrowbie was bo jestem na zwolnieniu, ale takie paskudne chorobsko mnie zlapalo ze nei mialam sil. W poniedzialek myslalam, ze na ostry dyzur w noc ypojade bo taki mnie okropnie bolala szczeka iglowa ze juz po scianach chodzilam. Od piatku zywie sie paracetamolem a od 3 dni antybiotykiem. Juz mi powoli przechodzi i wracam do swiata zywych.
Malinowa - znajomi nie pytaja bo moze maja wlasne problemy, moze sa wsrod nich kobiety ktore tez poronily. Pozatym bardzo czesto poronienia takiego maleg plodu wiele osob nie uznaje za jakas wieksza tragedie. Dobrze ze napislas do swojego.
Bedzie dobrze. Przez takie sprawy nei maja prawa rozpadac sie zwiazki. A jak sie rozpadnie to znaczy ze to nei byl ten wlasciwy. Macie byc ze soba na dobre i na zle bez wzgledu na to czy dzieci sa czy ich nie ma. -
Hejo, wróciłam od ginekologa i tak jak wczoraj obiecywałam - przetrzepałam go na wszystkie strony, biedny
I oczywiście wstrętna @ przylazła akurat jak na fotelu siedziałam i mnie badał
tzn rozkręca się ehhh Ustaliliśmy, że odstawiam leki na najbliższy cykl (stań i tak nie będzie bo R. w morzu, a ja sobie odpocznę). Tzn mam brać tylko na tarczycę i dostinex (nad nim sie zastanowię jeszcze) i zamiast tego wstrętnego duphastonu dostałam luteinę ale to dopiero na maj
Torbieli żadnych nie mam po CLO - czyli strzeliły wszystkie hmm i ani jeden się nie zaplodnił. HCG z wczoraj było tak niskie, że wyklucza zapłodnienie więc nie w tym tkwił problem, że się nie zagnieździło. To już nic nie rozumiem... R. wyniki nasienia ma dobre, bierze witaminki, ja miałam ładne pęcherzyki i nic
Spina za duża chyba - jak powiedziałam ginowi co robiłam w tym cyklu, że mierzyłam temperaturę, testy owulacyjne to powiedzial mi, że przekombinowałam. Więc teraz odpoczynek, musze się pozbierać i popracowac nad soba na maj. I oczywiście ani słowa R. - w tajemnicy na usg będe jeździć
-
nick nieaktualny
-
Malinowa MY tu wszystkie jesteśmy z Tobą. Możesz nam wszystko powiedzieć, wygadać się, wyżalić, nakrzyczeć
Ja tez w domu nie mam z kim i na Was wszystko spada. R. jest kochany i przejmuje się ale nie rozumie tak naprawdę. Ciagle powtarza tylko, że mnie kocha i najwazniejsze, że jesteśmy razem, że mam już przeciez jedno dziecko (nie jest jego ale kocha jak własne) i ono mu wystarczy. Facet nigdy nie zrozumie tego co czuje kobieta nawet jak bardzo się stara, dlatego mamy siebie tutaj
-
Któraś tak pisała chyba z 5 stron wczesniej o wiesiołku
i odniosła sie do mnie
prostuje to nie ja pisałam o bólu brzucha po nim
ja pisałam ze u mnie wszystko oki, ze mnie nic nie boli tylko śluzu wiecej juz po 4 dniach brania
U mnie prawdopodobnie po owulcestaralismy sie jak mogli choc ja wyluzowałam, albo sobie wmawiam ze wyluzowałam...seruszkowanie było co dwa dni
, w niedziele z lekka wkurwa na R..bo miał ropoczęcie sezonu i oczywiście popiwkował..ale tak mi sie GO chciało, ze nawet to mi nie preszkodziło
a i najlepsze jest to, ze nic nie rozmawialimsy ostatnio o tym i On sobie w połowie seksu przypomniał i pyta " Skarbie...a kiedy jajeczko"..a ja do niego " wczoraj"..ha ha ha
chmurreczkaa lubi tę wiadomość