Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia LUZ LUZ LUZ, jak nic nie dał to wie co robi
Rudasku jak mam się skupić jak ja po praktykach przed laptopem zasypiam ale idę zaraz na obiad naszykować i poćwiczę a praca może w weekend
Groszku napisałaś " mi lekarz kazał miedzy 6 a 9 dc zrobić (LH, FSH, TSH, Ft3, Ft4, estradiol). Hormony tarczycy mozesz zrobic kiedy chcesz" i chyba pojadę jutro przed praktykami zrobić je sobię,akurat 7 d cyklu, to za nie 170zł zapłaciłaś??
Zrobię je dla siebie,bo kiedyś się leczyłam na coś,to może coś wyjdzie i akurat na wizycie 14 coś mi da
aaa jak to mężowi powiedziałam " bez spiny są drugie terminy:P"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:40
-
przedszkolanka:) wrote:Livia LUZ LUZ LUZ, jak nic nie dał to wie co robi
Rudasku jak mam się skupić jak ja po praktykach przed laptopem zasypiam ale idę zaraz na obiad naszykować i poćwiczę a praca może w weekend
Groszku napisałaś " mi lekarz kazał miedzy 6 a 9 dc zrobić (LH, FSH, TSH, Ft3, Ft4, estradiol). Hormony tarczycy mozesz zrobic kiedy chcesz" i chyba pojadę jutro przed praktykami zrobić je sobię,akurat 7 d cyklu, to za nie 170zł zapłaciłaś??
Zrobię je dla siebie,bo kiedyś się leczyłam na coś,to może coś wyjdzie i akurat na wizycie 14 coś mi da
aaa jak to mężowi powiedziałam " bez spiny są drugie terminy:P"
Oj wiem jak ciezko sie skupić..miałam to samo, wszystko było wazniejsze itp
spreżyłam poślady i napisałam w dwa tyg..siedzac po 3h
dasz rade
co gotujesz dziś ?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Kochana od czasu poronienia mnie nie dotyka... nie przytula w łóżku w żaden sposób... jak go próbowałam "namówić" do kochania to mówi, że nie ma ochoty albo oglądać będzie coś albo gra albo otwiera sobie bro
tu nie chodzi o zegarek tylko o to, że on w ogóle ze mną nie chce...
oj Kochana... To przecież jeszcze świeża sprawa i zapewniam Cię, że on to tak samo przeżywa jak Ty. To nie chodzi o to, że nie ma na Ciebie ochoty, widział po prostu jak cierpisz, chciał pewnie być twardy, a w środku sam się posypał.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Melula to jutro obie bedziemy walczyc łaczymy sie
administracja??
Przedszko witaj, to fajnie z takimi dziećmi ja tez wole te młodsze, bo starsze to juz pyskuja bardziej a te małe sa takie kooochane (wieksze tez, ale inaczej ;p)
ja pewnie tez bede miec progesteron, wstretny czy nie, nawet ze skutkami ubocznymi, przyjme wszystko na klate
Rudasek, Przedszko- wszystkie chcemy i bedzie ok czasem trzeba dostac bo dupie zeby nas wyprostowac i sie nie spinać... -
Klara na bete marsz! Sara dostała @ i okazało się że w ciąży jest (z forum Kasi ) )
przedszkolanka poproszę o szczegóły
ej wiecie że ten mój okres się już kończy takie mam wrażenie ;/
i skończy się na tym że pójdę do gin jeszcze w tym tygodniu ,wyjde na debilkę no ale ;p -
livia30 wrote:Bardzo źle czuję się po Duphastonie (duże zawroty głowy, młości) i zmieniliśmy z lekarzem na luteinę, ale skoro w przyszłym cyklu nie bedziemy dzialać to mam nie brać. No i mam sobie zbadać progesteron między 19 a 24 dc
A bralas doustnie czy dowcipnie? nie wiem czy jest roznica ale moze. -
Przedszko, za to w I fazie zaplacilam 170 zł, jak ominiesz witamine D to zapłacisz mniej, bo ona 55 zł mnie wyniosła i wynik bedzie jutro. Wiec przypuszczam ze to bardziej skomplikowane....
ja słyszałam ze luteina dopochwowo szczypie... ale nie jestem pewna... -
Więc tak:
Na obiad robię pałeczki(hahah<3) z kurczaka w posypce ziołowej z nutką cytryny,pomidor i ziemniaczki
Klara Sarze się strasznie cykl przedłużał, przyszła @ i nagle się skończyła,zrobiła test a tu pozytyw
Groszku jutro lecę, jak im pokażę te skróty to będą wiedzieć o co chodzi?
Lecę ćwiczyć, wracam za godzinkę :* -
KotkaPsotka wrote:A bralas doustnie czy dowcipnie? nie wiem czy jest roznica ale moze.
Duphaston doustnie chyba tylko jest a luteinę dostałam pod językowo, nie chciałam dopochwowo. Może i jakaś różnica jest bo pomija się uklad pokarmowy ale kiedyś luteine pod język już brałam i czułam się dobrze a strasznie nie lubię żadnych globulek dopochwowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uff trening zaliczony
a za godzinę na rowery 30km
muszę nad morzem wyglądać jak człek
A praca mgr tak czeka i się uśmiecha a ja bez serca nic
W ogóle to napisałby mi ktoś dokładnie jakie badania (wszystkie) są do zrobienia i które można zrobić w 7 dniu cyklu? Żebym od razu za jednym zamachem wszystko zrobiła bo nie chce mi się codziennie wstawać