Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej..
Livia mam ta rozpiske co w jaki dzienale chyba już nie potrzebujesz ??
Pewnie i tak bym nie pomogła bo mam tylko FSH, LH, estradiol ze w 2-3 dc sie robi..
I to cała rozpiska
Buziaki DZiewczęta..lecimy na zakupy
a z tym pokoikiem to no no no.....i jeszcze przebieranki.. Wariatki!! -
Ale impreza
siedzę w szkole a,moja temperatura szaleje
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć Dziewczynki w piękny słoneczny dzionek
Rudasku dziękuję za pamięć, ale to akurat masz zrobić te badania co juz wczoraj zrobiłam hi hi no nic, zrobie tą prolaktynę razem z progesteronem - ponoć nie ma to znaczenia w jakim dniu cyklu byle rano, na czczo, nie po obfitej kolacji i nie po seksie (a to psikus he he).
Przedszkolanko - ostra impreza byłaWytrwałości w sprzątaniu dzisiejszym zyczę
Malinowa, Twoja temperatura faktycznie szaleje, zupełnie jak moja w poprzednim cyklu - chodziła własnymi ściezkami
No to poranna kawka i do roboty - takie sloneczko, ze aż chce się robić wiosenne porządkiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Co u was? Ja powinnam wlasnie siedziec na uczelni... ale zrobilam sobie wagary caly dzien tylko dla mnie samotnie.. Nawet mąż nie wie co robię. Ostatni tydzień byl dla mnie masakra wiec rano zamiast jechac do szkoly pojechałam w druga stronę tak spontanicznie. odmulam umysl. wlasnie zjadam ,,śniadanie w McD odwiedziłam bliskich w Warszawie na cmentarzu, potem spacer nad Wisłą, w parku poczytam książkę myslalam żeby pójść do kina ale chyba prędzej cos kupie sobie w galerii.. I czuje sie powoli lepiej.. Buziaczki wrócę wieczorem.
livia30, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
A co tu taka cisza
?
Ja po długiej nocy dopiero wstałamco do wanny my też zbyt dużej nie mamy ale dla chcącego nic trudnego
wodę mój też lubi chłodną ale jak kąpie się ze mną to musi wytrzymać w takiej jak ja
Mam pytanie do was odnośnie odnotowywania serduch na wykresie i godz. współżycia. Jeśli np.po 12 to jeszcze się zaznacza chyba jako dzień np. dzisiejszy jeśli robimy to np. dziś tylko o 12w nocy a jeśli np. 1-czy 2 ? Jak wy to zaznaczanie . Już kiedyś pytałam i rózne były odpowiedzi
ale gryzie mnie to jakoś
-
nick nieaktualnyGajka wrote:Czesc dziewczyny! Co u was? Ja powinnam wlasnie siedziec na uczelni... ale zrobilam sobie wagary caly dzien tylko dla mnie samotnie.. Nawet mąż nie wie co robię. Ostatni tydzień byl dla mnie masakra wiec rano zamiast jechac do szkoly pojechałam w druga stronę tak spontanicznie. odmulam umysl. wlasnie zjadam ,,śniadanie w McD odwiedziłam bliskich w Warszawie na cmentarzu, potem spacer nad Wisłą, w parku poczytam książkę myslalam żeby pójść do kina ale chyba prędzej cos kupie sobie w galerii.. I czuje sie powoli lepiej.. Buziaczki wrócę wieczorem.
Miłego dnia i do usłyszenia wieczorem Gajko :* -
livia30 wrote:Cześć Dziewczynki w piękny słoneczny dzionek
Rudasku dziękuję za pamięć, ale to akurat masz zrobić te badania co juz wczoraj zrobiłam hi hi no nic, zrobie tą prolaktynę razem z progesteronem - ponoć nie ma to znaczenia w jakim dniu cyklu byle rano, na czczo, nie po obfitej kolacji i nie po seksie (a to psikus he he).
)i po kolacji lekkiej na czczo
aszka lubi tę wiadomość
-
Gajka wrote:Czesc dziewczyny! Co u was? Ja powinnam wlasnie siedziec na uczelni... ale zrobilam sobie wagary caly dzien tylko dla mnie samotnie.. Nawet mąż nie wie co robię. Ostatni tydzień byl dla mnie masakra wiec rano zamiast jechac do szkoly pojechałam w druga stronę tak spontanicznie. odmulam umysl. wlasnie zjadam ,,śniadanie w McD odwiedziłam bliskich w Warszawie na cmentarzu, potem spacer nad Wisłą, w parku poczytam książkę myslalam żeby pójść do kina ale chyba prędzej cos kupie sobie w galerii.. I czuje sie powoli lepiej.. Buziaczki wrócę wieczorem.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyJa dzis bylam u gina, pierwszy spotkany ginekolog ktory w sposob konkretny wszystko powiedział. Powiedział ze po 33 r.zycia w ciagu 10 miesiecy powinno sie robic inseminacje jezeli kobieta nie zaszła w ciaze, sa wszystkie badania ok i np jest problem z miesiaczkowaniem, np cykl bezowulacyjny itd, leki wprowadza sie od razu. Ja dostałam dupka i juz mam brac
zobaczymy co to dalej bedzie. Odradzil branie jakichkolwiek preparatow, powiedzial ze czasami gorzej jest bo zachodza zmiany hormonalne itd wiec jezeli sie cos bierze nalezy zrobic wszystkie badania co m-c. Mi zalecił cała kartke badan ale z wywiadu ocenił tak ze w sumie jestem zadowolona.
-
nick nieaktualny