Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
CLOnówka wrote:dziewczyny , tak ogólnie pytam, z czystej ciekawości, czy kłucie i ból jajnika , do tego ból podbrzusza z różnym nasileniem może być objawem że doszło do zapłodnienia?? i do tego duża ilość białego gęstego śluzu.
Ja tak miałam kilka dni temu - zaraz potem okres dostałam
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka ma rację - ostatnio wszystkie prawie równocześnie to przechodziłyśmy
Spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, nie doszukuj sięJa byłam już wręcz pewna, że jestem w ciąży, nawet test ciążowy mnie oszukiwał bo przecież czułam swoje!
Dopiero jak zrobiłam betę dostałam następnego dnia okres to oprzytomniałam, że nie dałam sobie czasu, spokoju tylko ciagle doszukiwałam się w sobie objawów. Chciałam to miałam
Trzymam kciuki aby Ci się udało ale nei nakręcaj się
-
CLOnówka wrote:dziewczyny , tak ogólnie pytam, z czystej ciekawości, czy kłucie i ból jajnika , do tego ból podbrzusza z różnym nasileniem może być objawem że doszło do zapłodnienia?? i do tego duża ilość białego gęstego śluzu.
Ja takie bole tez mialam w cyklu zakończonym @, a śluz dopiero gęsty biały przy ciąży, doslownie jak mleko, takie grudki nawet zbite. -
nick nieaktualnyHeehe macie racje dziewczyny
Tyle tego doszukiwania się w byle czym objawów
co ma być to będzie :] ale tyle sie naczytałam ze głowa mała..
cykl miałam stymulowany i z jednej strony boje sie ze moze przez to cos tam jest nie tak , a z drugiej strony mam nadzieje ze to dzidzia. JA SIĘ PYTAM! - CZEMU TAK DŁUGO TRZEBA CZEKAĆ NA WYJAŚNIENIE!!!
:p
-
CLOnówka ja też miałam ostatni cykl stymulowany i pokładałam w nim ogromne nadzieje, wręcz byłam pewna, że się udało... Przekombinowałam, tyle stresu ehhh szkoda gadać. Teraz odpoczywam, żadnej stymulacji NIC
Dasz radę, najwazniejsze - nie stresuj sie i nie doszukuj się objawówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 18:57
Anutka, aszka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Malinowa ja tez chodze wlasnie do gina z brodnowskiego w Wawie, jest tam szycha
zobaczymy co i jak.
aszka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam sie kochane dzisiejsza betka 102,47 wiec rosnie. Juz sie nie moge doczekac 1 wizyty gdzie zobacze serduszko albo 2
chociaz przy takiej becie mysle ze jest jeden bo za niska na dwa babelki
Anutka, aszka lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88 wrote:Witam sie kochane dzisiejsza betka 102,47 wiec rosnie. Juz sie nie moge doczekac 1 wizyty gdzie zobacze serduszko albo 2
chociaz przy takiej becie mysle ze jest jeden bo za niska na dwa babelki
ehhh te moje wyimaginowane bliźniaki
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:ja zaznaczam wieczorem, jak o 12 w nocy. Tak samo jak 1-2 w nocy to ja zaznaczam wieczorem, ale nie wiem czy to nie chodzi o to, bo gdzies wyczytalam(zapomnialam gina zapytac) ze sie powinno do 20 wspolzyc, moze dlatego wiec jest tylko wieczorem.
hehe
Co tak mało dziś napisane hmmm ? :* -
Przestań się dołować! Jak będzie coś naprawdę źle to jeszcze zdążysz. Kochana, na to są lekarstwa. Mogło być gorzej, naprawdę. Jakby Ci wyszło, że rezerwa jajnikowa jest na wyczerpaniu to wtedy mogłabyś rozpaczać bo na to lekarstwa nie ma, a tak wszystko da się poprawić
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:jestem załamana... nie rozumiem tych moich wyników... mam estradiol jak kobieta po menopauzie!!!
Landryneczka ja tez po, ale to chyba nie ma znaczenia, az takiego skoro plemniki sa w stanie przezyc do 72 g.
-
nick nieaktualnyLivia z tego co kojarze to chodziło o to, ze u niektorych sie szybciej konczy owulka, ale to w sumie to i tak kwestia tego,ze jedna zachodzi za 4 strzałem a druga i po 20 nie moze. Moja dalsza kolezanka niedawno onzjamila, ze bedzie miec 5 dziecko...
-
kochane ja nie rozumiem dlaczego po 20 ja w tym cyklu zbalamucilam ema o 4 nad ranem u nas w dzien nie bardzo mozna bo mala jest chociaz jak byla mniejsza bawilismy sie pod kocykiem :p
ja nie umiem rano bo eszystko widac kazdy moj rozstep i sadelko i nie czuje sie komfortowo natomiast po pregnylu musielismy rano albo baaardzo poznym wieczorem. nie lubie tak na zawolanie ale jak trzeba bylo to trzeba , niestety to dla mnie nie bylo mile bo sucho jak na sacharze i bylam przekonana ze nic z tego bo chlopaaki nie beda mialy w czym plywac i nie dotra tam gdzie mialy dotrzec. ale pomylilam sir i poradzily sobie
ale sie rozpisalam. przepraszamMalinowa Panienka, aszka lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm