Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:aszka fajnie że trafiłaś na konkretnego lekarza
To już połowa sukcesu dalej może być tylko lepiej.
i dopochwowe usg, wszystko ok. Powiedział ile sie staramy ja na to zw w sumie tamten m-c mial byc pierwszy ale chorowalam, a on na to ze tym lepiej ze nie doszło do zapłodnienia bo w trakcie ciezkiego przeziebiania dopiero w 6 tygodniu dziecko jest chronione dopiero, wiec powiedział, ze ten cykl tez na straty bo daje dupka, a dupek ma uregulowac moje 50 dniowe okresy na 30 dniowe. Dopiero nastepny ma byc ten ktory bedzie starankowy, dodatkowo mam przyjsc z badaniami i poddac sie monitorowi owulacji bo on chce sam zobaczyc jak to u mnie wyglada w trakcie. Widac ze facet jest nastawiony na konkretny cel z pacjentka, ze nie marudzi, tylko szuka rozwiazania, odpowiada konkretnie, tez mi zrobil cytologie, jestem bardzo usatysfakcjonowana profesjonalizmem.
-
Aszka super, że tak trafilas
Słuchajcie czemu moja tempie spadła dziś? To jest normalne?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Aszka super, że tak trafilas
Słuchajcie czemu moja tempie spadła dziś? To jest normalne? -
A ja jestem na etapie szukanie jeszcze ginekologa - coś wczoraj sobie upatrzyłam, w poniedziałek rozeznam teren. Zraziłam się trochę do tego swojego i przynajmniej na konsultację skoczę gdzie indziej
Sandra - jazaznaczam tak: póki jest ciemno to wieczór
i nie ważne czy jest już po północy czy 5 nad ranem
a jak w ciągu dnia było tak o 14 (bo zdarza się tez hi hi) to jako rano.
No nie, 5 nad ranem to już jako ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 14:24
-
Ja mam tego swojego gina i jest ok ale mam jeszcordynatora ginekologii jednego z warszawskich sszpitali, który zajmuje się poronieniami. Jak coś to pójdę so niego na wizytę
aszka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnylivia30 wrote:A ja jestem na etapie szukanie jeszcze ginekologa - coś wczoraj sobie upatrzyłam, w poniedziałek rozeznam teren. Zraziłam się trochę do tego swojego i przynajmniej na konsultację skoczę gdzie indziej
Sandra - jazaznaczam tak: póki jest ciemno to wieczór
i nie ważne czy jest już po północy czy 5 nad ranem
a jak w ciągu dnia było tak o 14 (bo zdarza się tez hi hi) to jako rano.
No nie, 5 nad ranem to już jako rano
czyli mniej więcej jak jadzięki że chociaż ty zauważyłaś :*
livia30 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:czyli mniej więcej jak ja
dzięki że chociaż ty zauważyłaś :*
Więc po co będę pisać sorki nie pomogę bo sama nie wiem jak??
-
a ja piszę mgr... i piszę... i piszę... i dalej w czrnej d*pie jestem
ale mąż posprzątał cały dom i obiadek zrobił,więc mu wieczorem wynagrodzęhihi
co doto ja nie mam problemu rano czy wieczorem bo w ciągu dnia nie lubimy i nie mamy kiedy a w nocy spimy bo śpiochy z nas:P
Malinowa tempkę obserwuj, ja o góry i doliny miałam
Aszka to teraz czekamy na fasolkę
Livia ja o już czekam do mojego żeby wyniki mi ocenił, bo faktycznie to co wyszło jest przyczyną długich cykli, niskiego libido czy endo .
uciekam dalej pisać... będę zaglądać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dzień doberek
A co tu taka cisza
?
Ja po długiej nocy dopiero wstałamco do wanny my też zbyt dużej nie mamy ale dla chcącego nic trudnego
wodę mój też lubi chłodną ale jak kąpie się ze mną to musi wytrzymać w takiej jak ja
Mam pytanie do was odnośnie odnotowywania serduch na wykresie i godz. współżycia. Jeśli np.po 12 to jeszcze się zaznacza chyba jako dzień np. dzisiejszy jeśli robimy to np. dziś tylko o 12w nocy a jeśli np. 1-czy 2 ? Jak wy to zaznaczanie . Już kiedyś pytałam i rózne były odpowiedzi
ale gryzie mnie to jakoś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGajka wrote:Czesc dziewczyny! Co u was? Ja powinnam wlasnie siedziec na uczelni... ale zrobilam sobie wagary caly dzien tylko dla mnie samotnie.. Nawet mąż nie wie co robię. Ostatni tydzień byl dla mnie masakra wiec rano zamiast jechac do szkoly pojechałam w druga stronę tak spontanicznie. odmulam umysl. wlasnie zjadam ,,śniadanie w McD odwiedziłam bliskich w Warszawie na cmentarzu, potem spacer nad Wisłą, w parku poczytam książkę myslalam żeby pójść do kina ale chyba prędzej cos kupie sobie w galerii.. I czuje sie powoli lepiej.. Buziaczki wrócę wieczorem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny