Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarola88 wrote:kochane ja nie rozumiem dlaczego po 20 ja w tym cyklu zbalamucilam ema o 4 nad ranem u nas w dzien nie bardzo mozna bo mala jest chociaz jak byla mniejsza bawilismy sie pod kocykiem :p
ja nie umiem rano bo eszystko widac kazdy moj rozstep i sadelko i nie czuje sie komfortowo natomiast po pregnylu musielismy rano albo baaardzo poznym wieczorem. nie lubie tak na zawolanie ale jak trzeba bylo to trzeba , niestety to dla mnie nie bylo mile bo sucho jak na sacharze i bylam przekonana ze nic z tego bo chlopaaki nie beda mialy w czym plywac i nie dotra tam gdzie mialy dotrzec. ale pomylilam sir i poradzily sobie
Karola superwlasnie niby sluz tez ma byc, a to wszystko jest na zywym organizmie, wiec czasami jakies wytyczne sie nie sprawdzaja i dobrze
-
nick nieaktualny
-
Ja tkwię w szkole i umieram tu
potem z psamido Kampinosu jedziemy
aszka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
uff pojeżdżone i pora na pisanie mgr
dziękuje za wczorajsze słowa otuchy, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze z tą prolaktyna i estradiolem..
a w ogóle to zdecydowaliśmy się na psiaka, już mamie powiedziałam i czekamy aż się jakiś urodzi -
hej
witam Was....
u Mamusijestem z mezusiem.
jutro ide na monitoring do gina po pracy, zobaczymy co powie i jak moj pecherzyk sie trzyma....zapytam tez o te plamienia przed miesiaczka, ze nie potrafie sie rozkrwawić po prostu... co to takiego? moze mi juz przepisze ta luteine, choc bez badan to watpie...oszczedzamy z mezem plemniki narazieale nie napalam sie na nic. Biore to na spokojnie i na luzie...
jutro tez do pracy ide.... dzis musze w koncu wziac sie za ta glupia prezentacje, ktora musze robic i wyglosic w piatek...
bylismy w kosciele i peeeełno dzieci było. Ale niegrzeczne niektóre ;p
pełno rowniez zaczeło sie robic brzuszkow w koło... ehh...musze niestety napisac ze przykro mi sie na nie patrzy, az łzy mi czasem w oczach "stają".. a kiedy my? mam nadzieje ze juz niedługo nas wszystkie to czeka
po południu jedziemy na spotkanie z kolezanka...
a teraz obiadek
ps. macie tez tak czasem ze czujecie sie samotne ??jakis taki dzień dzisiaj mam....
biore ten wiesiolek... ale chyba tylko do dzis..bo nie wiadomo kiedy owu (miedzy 12 a 15dc), a dzis mam juz 12 dc, bede pic za to siemie lniane dalej i zajadac witaminki
trzymam kciuki za Wasze badania;-)
Livia, widze ze jest ok z Twoimi i pełna konspiracja;) działaj działaj
Przedszko, troche sie podleczy i wszystko sie wyrówna
karola, pocieczyłas mnie, bo ja mam tez tak suchawo, ze sie zastnawialam o co chodzi...ale moze to taka "uroda" kobieca, kazda ma inaczej
Aszka, dzielna ta kolezankachyle głowe
ja czasem z mezem mam ciezko sie pozbierać, a przy dziecku to mam nadzieje ze sam sie dopalacz właczy
Malinowa, jak tam humorek i jak sie czujesz??
Potforek, spij sobieno pewnie, odpoczynku nigdy za wiele, szczegolnie w niedziele
Rudasek, dzieki za odpowiedz w sprawie zmiany umowyzobaczymy czy uda sie podjac to jako dodatkowa prace;) nie bede rezygnowac z mojego stalego etatu, bo przekombinuje i nie wiadomo w co "wdepne". Póki jest mozliwe, to dam rade w mojej stałej pracy;) chociaz czasem mam głupie mysli z tym zwiazane... a wlasna dzialalnosc czy umowa zlecenie to co w tych czasach jest;/
miłej i spokojnej niedzieli zycze Wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 13:28
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:uff pojeżdżone i pora na pisanie mgr
dziękuje za wczorajsze słowa otuchy, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze z tą prolaktyna i estradiolem..
a w ogóle to zdecydowaliśmy się na psiaka, już mamie powiedziałam i czekamy aż się jakiś urodzi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Groszku jest w miare ok. Ja jak patrzę na brzuszki to płaczę, bo moj tez juz by był taki i co i nie ma
smutne to okrutnie.
Co do suchości to ja na żelu feminum zaszlam bo mi tez sucho byloteraz ciut lepiej ale szalu nie ma
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia30 wrote:Wszędzie ciążowe brzuszki! Jak głupia się za nimi oglądam, w końcu dostanę w pysk od kogoś za to
mamma mia
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa - a tak jakoś humor dzisiaj mi dopisuje i w chyba bardziej do mnie pasuje obecny avatarek
Odbija mi już chyba, bo wieczorem R. wraca a ja taka stęsknionaDo tego pisał dzisiaj, że sa na trzecim miejscu jak na razie, więc będe musiała go pocieszyć hi hi
Obiadek robię ale uzależnienie nie pozwala mi odstawić w tym czasie laptopa na bokWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 15:32
-
przedszkolanka:) wrote:Malinowa my czarnego labradorka chcemy
Ja też za brzuchami się oglądam jak głupia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Landryneczka wrote:Jest tu ktoś
ja sobie oglądam sukienki na wesele bo idziemy w czerwcu
i fryzurki
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150