Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Anutka wiem wiem
ale mój nie chce na razie bo trochę jednak to dyskomfort no i też brzuch mnie boli gdyby nie bolał to pewnie by sobie popływał
Aga tak jeszcze @ wczoraj mi się dopiero zaczęła
a może wy macie jakies pomysł co może pomóc na ból piersi po owu... stanik sportowy nie spełnił oczkiwań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:tak... czasami nawet objawy grypo-podobne tez są objawem wczesniej ciąży
na mnie to się nie sprawdza, ale dziewczyny tak odczuwaja
Czyli jednak coś w tym jestteż bym chciała żeby mnie małpa w bambuko zrobiła
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka wrote:Dziewczyny czy to prawda że czasem objawy zbliżającej się małpy są pierwszymi objawami zafasolkowania?? Dużo dziewczyn pisze że czuły się jak na @ a tu niespodziewanka
mnie tak bolało jak na @ i potem też po terminie ale jak wkręcałam sobie, że mi się spóźnia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Bylam u gina. Dzis 13 dc i pecherzyk ma 15 mm, gin mowi ze za maly na ten dzien cyklu i mam przyjsc w czwartek. O co chodzi? Nie bedzie owulacji?? Czy co? Kto rozumie???
W ogole zapomnial sobie o wizycie a ja z pracy sie zwolnilam... podjezdzam a on sobie chcial autem odjechac :-p
nie wzial nic za wizytebadania mam zrobic wtedy sie okaze czy ta niedomoga jest bo tak czuje ze jest. I gin i ja
widze ze tematy macie dzis malpowe) ladny sloneczny dzien dzis byl
)