Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno wlasnie wiem ze ot tak jej nie zrobioa dlatego ona inwestuje 3000 zł i idzie do prywatnej kliniki
moja mama mówi ze urodzila 3 dzieci i nie czuje ona i tata różnicy
no jakby mi mój P powiedział coś takiego, nie wyobrazam sobie zycia z kims takim... Swoja droga mam cichutka, maleńską, cichuteńką nadzieję z moją tempka <modlisiemodlisiemodlisie>
-
Zrobią mi sylwiaśta159 chociazby z powodu mojej wady wzroku, a rodzic bede w prywatnej klinice bo uwazam ze w szpitalach panstwowych jest syf, polozne sa niemile, jeden lekarz na caly oddzial.
Ja oczekuje godnych warunkow, a w naszym kraju jesli za to trzeba placic to to zrobie. Jesli masz z tym problem to powiedz mi wprost a nie na innych watkach opowiadasz ile to ja pieniedzy zamierzam wydawac. -
Ja rozumiem ze niektorzy zbieraja taka sume przez kilka miesiecy, ale dla niektorych to dniowka. Kazdy z nas ma prawo decydowac o tym jak bedzie sie rodzilo jego dziecko, czy bedzie to cc czy porod naturalny i w jakich warunkach do tego dojdzie czy bd to szpital panstwowy, prywatna klinika czy lozko we wlasnej sypialni.
Kazda matka wie co dla dziecka jest najlepsze i tego sie trzymajmy.
A moj partner wcale nie powiedzial ze mam nie rodzic normalnie bo cos sie "tam" zmieni, musialas zle zrozumiec moje slowa. -
livia30 wrote:Przedszkolanko przy naturalnym porodzie też rozcinają (kiedyś pamiętam bałam się żeby mi dziurek nie połaczyli ha ha ale to głupie było)
Ponoć lepiej się goi jak rozetną niz jakby miało peknąć a że ja dzidzię dużą rodziłam... 3800 baba
-
niecierpliwa21 wrote:Zrobią mi sylwiaśta159 chociazby z powodu mojej wady wzroku, a rodzic bede w prywatnej klinice bo uwazam ze w szpitalach panstwowych jest syf, polozne sa niemile, jeden lekarz na caly oddzial.
Ja oczekuje godnych warunkow, a w naszym kraju jesli za to trzeba placic to to zrobie. Jesli masz z tym problem to powiedz mi wprost a nie na innych watkach opowiadasz ile to ja pieniedzy zamierzam wydawac. -
Kurczę, zastanawiam się czy nie zmniejszyć dawki wiesiołka. Biorę 2x2 i lekkie bóle podbrzusza czuje takie tyci tyci i mokro mi się robi chyba za bardzo jak na dwa dni po @
A najlepsze jest to, że okazuje się, że R. zostanie chyba dłużej w domu bo statek ma opóźnienie hi hi szkoda tylko, że nie wiedziałam tego wcześniej to bym CLO brała a tak... lecimy na żywioł
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Już mam dość dzisiaj tego forum
Po tych ich przeróbkach ja nie mogę normalnie wysłać wiadomości ani zacytować
Tą tylko 3 raz piszę.
Livia może u Ciebie już Clo nie będzie potrzebne -
odnośnie wiesiołka to powiem Wam , ze ja brałam 3 dni tylko i to po jednej tabletce i wydaje mi sie ze śluzu duzo..i nadal duzo...już 16dc przy moim 23 dniowym i nadal mokro, slisko itd..jak to mój R mówi...i nie wiem czmu ale mam non stop ochote na seksik...co mnie zaskoczyło bo ostatnio to tylko w te dni i tyle, nie mialam ochoty co nawet mój R zauważył