Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aaaa to fajnie
chociaż ja nie mam odwagi wyjechać nigdzie - bardzo tęsknię i potrzebuję rodziny. A mogliśmy wyjechać do Kanady - ale za daleko jak dla mnie
Myslimy o tym żeby do Szwajcarii albo do Norwegii emigrować - tam można latać i szybko jestale to są plany związane chyba bardziej z poziomem życia w tych krajach niż czymś innym i na 99% nie pojedziemy nigdzie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
no to jest tak, że warto próbować. moja przyjaciółka siedzi w Irlandii i jest dyrektorem w google więc można tam znaleźć fajną i dobrze płatną pracę
ja mam za dużo tutaj sentymentów
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
zależy kiedy owulację miałaś...
Hej dziewczyny co słychać? ja już na nogachpierwszy spacer z psami za mną zaraz siadam do ziół i kawki
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
juta wrote:Witam mam pytanko czy jest mozliwosc zajscia
W ciaze 4 dni po okresie moj cykl to 27-30 dni a miwsiaczke
Mam zawsze 5 dni prosze o odp
Owulacje masz 14 dni prze miesiączką kolejnączyli jeśli masz cykle 27 dni to owulacje masz 13dc...jeśli współżyłaś w 5 dc czy w 6 to prawdopodobieństwo jest małe ale jest bo plemnik żyje do 7 dni...ale to w bardzo dobrych warunkach i bardzo silny plemnik
Piszesz ze współżyłaś 4 dni po czyli w 9 dniu cyklu...czyli taka możliwość jest o ile masz cykle 27 dniowe..jeśli 30 dni to duzo mniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:06
-
no to od dni cyklu odejmij 14 dni, wyjdzie CI dzien w którym powinnaś miec owulacje.
Plemnik max zyje do 7 dni ale to w super warunkach, normalnie zakłada sie , ze 2-4 dni...i mniej wiecej bedziesz wiedzieć czy mogło dojśc do zapłodnienia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja z kolei chyba cc bo po pierwsze panicznie boję się bólu (pozostałość po długim i bolesnym pobycie w szpitalu) no i u mnie krzepliwość krwi taka sobie więc chyba CC będzie ale zobaczymy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnybo do cc trzeba miec chyba wskazania nie? Pytam bo koleżanka na innym forum stwierdziła, że wolałaby żeby nie ingerować jej w krocze i jej partner też chciałby żeby zostało ono bez zmian. Zainwestuje 3 kola w porod w prywatnej klinice
) I tak sie zastanawiam co inne kobiety sądzą n/t porodu cc vs naturalny
ja jakoś nie boję się tego jak moje "krocze" bedzie tam wygladac w koncu co byloby z tymi kobietmi samącymi po piątce dzieci?