Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
słuchajcie podjęliśmy z tż decyzję
chcemy stworzyć dla jakiegoś dziecka z domu dziecka - namiastkę rodziny. Chcemy wziąć pod opiekę dziecko, ktore nie moze zostać adoptowane bo ma niewyjaśnioną sytuację prawną i które wie, że nie możemy go wziąć na stałe. Chcemy zabierać je na weekendy, święta i na wakacje. Czy ktoś wie gdzie mamy się zgłosić?Anutka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
livia30 wrote:Wiecie co, trochę martwi mnie to, że ciągle bolą mnie cycki, wcale nie przestały po okresie
do tego podbrzusze, boję się że cos tam się podziało złego jednak po tym CLO wrrrr ale cycki?
-
livia30 wrote:O to pocieszyłaś mnie bo już bałam się, że to coś złego - nigdy tak nie miałam. To jest szansa, ze zaraz mi minie
bo na brzuszku spać nie mogę a tak lubię!
-
No taką decyzję już kiedyś podjęłam
teraz muszę załatwić moje ginekolgiczne sprawy - idę do żony kolegi mojej mamy
ona jest ginekolog-endykrynolog i muszę u takiego lekarza ciążę prowadzić. Ciąże endokrynologiczne są bardzo specyficzne.
Rodzić mogę gdzie chcę - będę protegowana (szkoda, że bez znajomości nie traktują Cię normalnie i po ludzku)[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hej Wam
a ja nie wiem co jest grane ale obudził mnie ból @. no do cholery w 5 dpo? to przegięcie jakieś
Poza tym pada i jest buro, na 11 idę do parku z psami na zabawę i krótkie szkoleniePospałyśmy dziś do 9 po wczorajszych parkowych szaleństwach
Yuma wykąpała się w strumieniu...
P.S. Na TLC leci cały dzień macierzyństwo bez lukru
Livia czemu smutno?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Wyjazd R. zbliża się dużymi krokami - piątek tuż tu z i znając szczęście pewnie samolot będzie miał z samego rana a tyle rzeczy jeszcze mamy do załatwienia w związku ze ślubem
Chyba liczyłam mimo tego odpoczynku, że załapie się na owulację jeszcze a tu kicha no i nie lubię jak wyjeżdża - 5 tyg sama
Dobrze, że mam tutaj was to z kimś się pogada przynajmniej
Another lubi tę wiadomość