Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wypali tam praca .
Mój A. zwolnił się z tej co dotychczas robił . Powiem wam że straszna poniewieraczka tutaj była . I niby kolega a traktował A. jak nie wiem. Zarobki też nie były idealne a robił wszystko .
Teraz musimy szukać pracy tutaj . Ja jedno ogłoszenia dałam już dziś . Jak się pieprzy to wszystko . Co prawda pieniądze mamy na szczęście ale jednak praca by się przydała . Ech -
Landryneczka wrote:Nie wypali tam praca .
Mój A. zwolnił się z tej co dotychczas robił . Powiem wam że straszna poniewieraczka tutaj była . I niby kolega a traktował A. jak nie wiem. Zarobki też nie były idealne a robił wszystko .
Teraz musimy szukać pracy tutaj . Ja jedno ogłoszenia dałam już dziś . Jak się pieprzy to wszystko . Co prawda pieniądze mamy na szczęście ale jednak praca by się przydała . Ech -
nick nieaktualnyAnutka wrote:i fasolcia
mamy zamiar dalej ale już się nie nastawiam w ogóle będzie to będzie nie to nie . Obym teraz pracę znalazła i mój też . A fasolcia może wtedy sama się pojawi
Natu no właśnie tak patrze i nie dowierzam że tak długo szok czemu tak długo ?Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam znowu
Potforek napisz jak tam u Ciebie po wizycie....
Natu, trzymam kciuki.. moze cos sie rozregulowało?? naprawia wszystko, nie martw siemusza pobadac...
Sandra, trzymam kciuki za Wasza prace
a byłam u gina i powiedział ze owulacja u mnie bedzie 17/18 dc. Późno jakos, prawda???
Mam we wtorek przyjsc i zobaczymy wtedy czy już po. Mamy sie kochac w sobote rano i wieczorem oraz w niedziele rano- takie zaleceniaaż miło posłuchac
a hormony drugiej fazy po owulacji, czyli zobaczymy jak to bedzie wygladalo we wtorek...
Mam pytanie do Was, skoro owulacja u mnie bedzie 17/18 dc a cykle mam 27-28 dniowe, to czy ta druga faza (lutealna) nie jest zbyt krótka?? -
Groszek wrote:Witam znowu
Potforek napisz jak tam u Ciebie po wizycie....
Natu, trzymam kciuki.. moze cos sie rozregulowało?? naprawia wszystko, nie martw siemusza pobadac...
Sandra, trzymam kciuki za Wasza prace
a byłam u gina i powiedział ze owulacja u mnie bedzie 17/18 dc. Późno jakos, prawda???
Mam we wtorek przyjsc i zobaczymy wtedy czy już po. Mamy sie kochac w sobote rano i wieczorem oraz w niedziele rano- takie zaleceniaaż miło posłuchac
a hormony drugiej fazy po owulacji, czyli zobaczymy jak to bedzie wygladalo we wtorek...
Mam pytanie do Was, skoro owulacja u mnie bedzie 17/18 dc a cykle mam 27-28 dniowe, to czy ta druga faza (lutealna) nie jest zbyt krótka??więc groszkowy nosek do góry