Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a córka ile ma? jack to mega charakter trudny...
dogi - mega delikatne i drogie w utrzymaniu... trzeba pamiętać o możliwości skrętu żołądka, o karmie najwyższej jakości...
ja za jedzenie swoich dziewczyn na 3 tygodnie wydaję 300 zł na karmę bytową oraz jakieś dodatki w postaci smakołyków - koło 100 zł.
shiby są ciężkie charakterami...
a jakie psy miałaś do tej pory?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
livia to zdecyduj się na coś co nie ma trudnego charakteru
to jeszcze zapytam ile miesięcznie na psa możesz przeznaczyć - jedzenie itp?
Berneńczyki są fajne ale też szukaj dobrych hodowli - w kierunku dysplazji stawów biodrowych (w zasadzie u większości dużych ras tak jest).[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Nie jest łatwo się zdecydować jak widać
Jeśli chodzi o koszty na psa - tyle ile będzie potrzebował (nie chcę żeby zaraz było, że się przechwalam - stać nas to tak w skrócie). Na kotach nie oszczędzam to i na psie nie zamierzam, ale dog niemiecki to przegięcie jednak
-
pytam bo to ważne jest - rozumiesz
proponowałabym Wam goldena, aussi, boksera, corgi oczywiście też zarówno cardigany (to moje) jak też pembroke (ma królowa Elżbieta), collie (Lessi), posokowiec, polski owczarek nizinny, berneńczyk, pudel, wszystkie ozdóbki. Odradzam wszystkie psy użytkowe, psy północy, rasy obronne - niestety na pierwszego psa one się nie nadają[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa - super pieski. Taz bym chetnie psa miala ale sie troche boje. Dziwne to bo jako dziecko zawsze mialam w poblizu psy. W domu mielismy (nie na raz)5 psow. Niestety psy wyczuwaja moja niepewnosc i mnie nei sluchaja, warcza itd. a ja wiem ze one to czuja i sie boje i tak sie kolko zamyka.
-
Malinowa dzięki za zainteresowanie, poczytam sobie o tych rasach co napisałaś. Bokser tez fajny ale gdzieś czytałam, ze się ślinią bardzo? Prawda to?
Na pewno nie wezmę żadnego póki nie będę na 100% pewna, że akurat tego chcę!Ale te ozdobne to zdecydowanie nie dla mnie, R. z domu by mnie pogonił z resztą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 18:57
-
Kotka jak masz od malucha to dasz radę i przekonasz do siebie
Livia pytaj o co chcesz - boksery się ślinią - to prawda ale to można przeżyćsą bardzo fajne i w ogóle. Jak będziesz jakiegoś chciała to daj znać i pomogę znaleźć hodowlę godną polecenia
livia30 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ehhhh - mój na początku nie chciał ale zgodził się na jedną, potem na drugą
na trzecią dokąd się do domu nie przeniesiemy nie chce się zgodzić
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Posokowiec fajny! Lessi i polski owczarek nizinny nie - za długie włosy.
Mój R. też nie chciał się zgodzić ale w końcu wygrałamKtóregoś wieczoru jak popijaliśmy sobie wieczorem "no dobra, po ślubie nawet jak domu jeszcze nie zmienimy". I o dziwo nie migał się od tego następnego dnia. Powtarza tylko "po co się zgadzałem" hi hi ale wiem, że to żartem mówi
A jak pokaząłam mu Corgi to zapytał gdzie on ma nogiFaktycznie śmiesznie wyglądają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 19:23
-
Mnie te corgi bardzo się podobają, ale te krótkie nóżki mnie przerażają - u nas w domu jest baaaardzo dużo schodów (dom w stylu angielskim takim - 6 poziomów, na każdym po jednym pokoju) - dlatego też mamy go trochę dość. Kręgosłup by mu chyba wysiadł