Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam z dobrymi wiesciami!
Dwa pecherzyki z lewego jajnika pekly! Jajnik jest czysty
Poza tym endo super, jak to powiedzial lekarz `piekne blyszczace`
Teraz tylko czekac na termin @, ktorej mam nadzieje nie bedzie
A jak bedzie to znow zaczynam z clo... -
Dzien dobry dziewczeta.
Malinowa - wklej fotki psiakow!
kejti - to rewelacja. Mam nadzieje ze @ nei przyjdzie:)
Bylam dzisiaj u ginekolog. Poinformowalam ja o zmianie planow, ze nie decyduje sie narazie na laparo. Pani przyjela to ze spokojem i chyba nawet ze mna sie zgadza. Dala mi namiar na dobra terapeutke od akupunktury wlasnie dla starajacych sie o dziecko
Odczytala tez dane z mojego dowcipnego sensora (OvulaRing). Niestety wykres plaski jak stol i owulki nie bylo. No ale, nic dziwnego, w koncu bylam chora obloznie.kejti91 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Czemu az do lipca??
był
Jednak co na luzie to na luzie. W czerwcu pewnie jeszcze się nie uda bo tarczycę chwilę pewnie zejdzie zanim doprowadzę do ładu więc lipiec jest mój.
Hej AnutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:22
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka
bylam dzis u gina, juz po owulacji, pecherzyk strzelił...serduszkowanie było. W czwartek ide na badania II fazy i moj maz na badanie nasienia. Nie nastawiam sie na cokolwiek w tym cyklu.
Jesli chodzi o wesele, to ja tez jestem tradycjonalistka i musialam miec tak jak to bywa wszystko na wiekszosci wesela tanczylismy walca angielskiego
ale pogoda obrzydliwaglowa mnie boli...
-
cześć
ale jakaś zmęczona jestem dzisiaj...
Livia a marzenia są po to by je spełniać
Kejti trzymamy kciuki
ja liczę na lipiec na wakacjeale oczywiście po wizycie u gin jestem dobrze nastawiona na maj
cześć Sandra śpiochu
Groszku kto wie jak to będzie, skoro serducha były -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny