Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie ma co się przejmować podkradzionym imieniem
Chociaż ja nie zamierzam nikomu mówić jakie wybraliśmy dopóki się nie urodzi - nie chcę słuchać, że imię do kitu, że inne byłoby lepsze albo mówienia ze sztucznym uśmiechem "ladnie" he he To nasze dziecko i my dajemy mu imie takie jakie my chcemy
-
Ale za tydzien tez w czwartek nocka mi wypada
( no ale coz... ehh
(
Mowil ze mu sie skurczyl i czul sie do dupy. Ze nie ma mowyglupio mi ze tak na niego naciskalam... troche sie zezloscilam
buuu
ale ponoc dr powiedzial ze ze mna ok i mam wyluzowac... no latwo mowic;zreszta wiecie... juz tak nie reaguje ale czlowiek jednak mysli...
Powiedzcie mi czemu mam plamienia kilka dni przed @ i ona przychodzi tak ciezko.. myslalam ze cos bedzie z progesteronem, to by wszystko tlumaczylo. A tak to co??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 23:17
-
Poza tym wkurzona jestem bo robilam spagetti na obiad i tesc niezadowolonyi komentarze....
tak samo ze sprzataniem, ze jestem w domu kilka dni to spokojnie to zrobie.
pewnie praca moja to siedzenie no nie? Tak samo w domu. Nic sie nie robi no nie??? Nie meczy to czlowieka wcale((( w ogole przeciez kobiety nic nie robia. Mam go dosc !!!!! Dosc. Jego podlego charakteru, ponizania, niedoceniania !!! Zero !!!!
-
nick nieaktualny