Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mloda.Mama wrote:To my poznaliśmy się jakoś w lutym, może w marcu... spotykaliśmy się po to by się posprzeczać przy pizzy, albo czym innym, czasami przy piwku, innym razem przy winie, ale zawsze wychodziła jakaś ostrzejsza wymiana zdań i docinki. Jakoś tak od czerwca były te krótkie spacerki za rączkę, wypady na ogniska, poznawanie wspólnych znajomych, lipcu oświadczyny... niespodziewane, kompletny szok był dla mnie. Ja do ostatniego momentu myślałam, że on żartuje i brnęłam w to dalej by to on się pierwszy wycofał, no ale aż do sierpnia się nie wycofał i był ślub. Więc u nas to trochę taka komedia. Iskrzenie nie dawało nam spokoju, i nie mogliśmy czekać. Jeszcze pamiętam jego argument "są tacy co chodzili z sobą siedem lat, a trzy miesiące po ślubie się rozwiedli, nikt nie powiedział, że my znając się pół roku nie przetrwamy z sobą siedemdziesięciu lat" i kolejny argument "Nie warto tracić czasu, jeśli uznałem, ze jesteś warta minuty mojego życia, to jesteś warta bym spędził przy tobie życie" - jeszcze gdzieś mam ten bilecik od kwiatów zachowany.
o matko jaki on romantyczny jest super zazdroszcze ( mój też jest romantyczny czasami hahha ale nie aż tak )
-
ewelina:P wrote:Dziekuje :*
Zycze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania
Sle duzo wiruskow &&&&&
Chciala bym chlopca
Ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe
To ty mówisz jak ja... najważniejsze zdrowe, ale wolę chłopaczka Mąż za to córę i jego syn też chce siostrę.
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ewelinka no niestety była robiona godzinę szybciej... ale myślę że jutro owu będzi a jak nie to bezowulacyjny... a plamienie to przed, w trakcie czy co to znaczy?
Rudasek podziwiam Cię,ja nie chcę próbować :PP co prawda oralnie ok, ale bez kończenia
Ale skoro testy wychodza ciagle pozytywne musi do niej dojsc w co bardzo mocno wierze trzymam kciuki -
Mamciu taki temat beze mnie?? Byłam bociana nie ma Może jeszcze przyleci
-
Mloda.Mama wrote:To ty mówisz jak ja... najważniejsze zdrowe, ale wolę chłopaczka Mąż za to córę i jego syn też chce siostrę.
Jakos ostatnio jak cos mowie to na chlopca nie na dziewczynke ale moze mi sie udzielilo od Piotrka .przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ewelina:P wrote:Nieraz plamienie jest w owulke nieraz jest przed owulacja . Dzialajcie nawet gdyby mial byc bezowulacyjny .
Ale skoro testy wychodza ciagle pozytywne musi do niej dojsc w co bardzo mocno wierze trzymam kciuki
oby nie w owu, bo akurat nie mogliśmy serduszkować... dziękuję Ci bardzo :* dzisiaj robię ostatni test,zobaczymy jaki wyjdzie, dam znać -
klara22 wrote:o matko jaki on romantyczny jest super zazdroszcze ( mój też jest romantyczny czasami hahha ale nie aż tak )
Mój w ogóle ma takie dziwne zagrania. Czasami miesiącami nic, a czasami to co tydzień jakaś niespodzianka bez okazji. Np poczułam się w rocznice ślubu jak w filmie amerykańskim, bo dojechaliśmy za miasto, zasłonił mi oczka krawatem i zaprowadził... właściwie to zaniósł przed taki plac budowy. Odwiązał mi oczy i powiedział "tu wybudujemy nasz dom, to nasza działka, kochanie". Byłam w szoku, zastanawiałam kiedy się obudzę. -
Groszek wrote:Mloda.Mama podoba mi sie Twoja opowiesc jak z filmu romantycznego
Ewelinko, u nas jest chyba teraz owulacja a przynamniej chyba ze mamy w tym samym czasie
Klara, pychota i to tak calego kurczaka w tych warzywach robisz?? -
Ewelinko to ja życzę chłopca:D
Młoda to ja zazdroszczę męża tzn mój nie jest zły ale mógłby być bardziej romantyczny
A co do stażu nam stuknie we wrześniu w moje urodzinki 9 lat a w lipcu 4 po ślubie.ewelina:P lubi tę wiadomość
-
ewelina:P wrote:Super . To teraz zamykamy lapki, kompy ,tablety i meza zgwalcic
Co by sie duzo zieleniloewelina:P lubi tę wiadomość
-
Mloda.Mama wrote:Właśnie wczoraj mówiłyśmy o ciąży i paleniu, moja koleżanka pali, teraz w marcu rodzi , dwoje już poroniła, każde z innym, bez ślubu, mieszkanie kompletnie bez warunków, oboje bez pracy... i gdzie tu sprawiedliwość?
Ja niewiemgdzie ta sprawiedliwosc .
Druga znow usunela jedno bo zdradzila meza i wpadka a pozniej z mezem zaszla urodzila w lutym zdrowe dziecko