Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:spoko,ja też nie pamiętam- dolny śląsk
ale polecam na pewno Nałęczów i karczmę z dziczyzną - pyyyycha jedznie no i wiszące ogrody nad narwią - też mieli super jedzenie
tylko pamiętajcie, że jak coś jest w tv w czwartek to pierwsze 2 tygodnie są dzikie tłumy i ciężko dopchać się do stolika
P.S. majówka w Karkonoszach - między Kowarami a Karpaczema gdzie dokładniej mieszkasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 22:48
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się skoro świt
Jej, w nocy znowu wstawałam i spać nie mogłam. Móje jedno kocisko na noc nie wrocilo i panikowałam
Ale jak rano zeszłam i otworzyłam drzwi od ogrodu to wpadł jak strzała do misek
To jego pierwsza noc poza domem - dorasta!
U mnie temperatura znowu w górę, póki sie pnie zostanę przy jednej tabletce dupka.
Katar znowu mamTo musi być jakis alergiczny znowu bo nic innego mi nie dolega.
Pirelka a może to wcale nie od żołądka? Zjadlaś coś co mogło Ci zaszkodzić?
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Witam się skoro świt
Jej, w nocy znowu wstawałam i spać nie mogłam. Móje jedno kocisko na noc nie wrocilo i panikowałam
Ale jak rano zeszłam i otworzyłam drzwi od ogrodu to wpadł jak strzała do misek
To jego pierwsza noc poza domem - dorasta!
U mnie temperatura znowu w górę, póki sie pnie zostanę przy jednej tabletce dupka.
Katar znowu mamTo musi być jakis alergiczny znowu bo nic innego mi nie dolega.
Pirelka a może to wcale nie od żołądka? Zjadlaś coś co mogło Ci zaszkodzić?
Livia a co do kataru to może masz alergię na coś co kwitnie, mi też już powoli się zaczyna, jestem alergikiem niemal na wszystko co kwitnie ale najgorzej przechodzę pylenia traw w wakacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 07:58
-
Groszek wrote:Miałaś robione moze teraz HSG, Marti??
jesli chodzi o mnie, to jest to nasz 4 cykl...i czekamy, moje badania są ok, małż miał iść na badanie nasienia..... ale @ mi sie spoznia 3 dzień, wiec moze odłożymy to na przyszły tydzień. Narazie spokojnie czekam. (powiedzmy, ze spokojnie ;p)
Tak miałam robione HSG
Oby te spóźnienie dobrze wróżyło
-
Dziewczyny co do nasienia to mój mąż pierwsze badanie miał bardzo kiepskie więc zaczął łykać przez 2 m-ce udestor(testosteron na receptę) do tego cały czas bierze androvit, kw.foliowy, l-karnitynę z l-argininą, wit.C
wyniki poprawiły się kolosalnie choć i tak efektu nie ma -
Mój 3 miesiące bral Androvit, od miesiąca Fertilman choć wyników tragicznych nie miał, ale formuła 1 to nie była
Ostatnio zapytałam go czy nie poszedłby zrobić znowu badania dla sprawdzenia czy jest lepiej. Powiedział, że się zastanowi
Ale tym razem mam iść już z nim he he
-
Dzień dobry;)
Zaraz religie prowadze;p
Ja niedaleko Karpacza nawet z godzinka drogi;)
Mój w styczniu kwas bral do marca i miesiac fertilmen więc oby dobre były
Livia ja tyle sie leczylam na kurz i pleśń a tu nagle nie jestem alergikiem;p
Dzwonek:o -
Hej laseczki - my pospałyśmy
wstałam rano zrobić pudełeczka z jedzeniem tż do pracy i położyłam się i myślałam, że pośpię do 8 a tu budzę się patrzę i jest 10 a moje psice śpią dalej
Dopiero jak wstałam to królewny też wstały
Przedszkolanko to blisko będę Ciebieja Dolny Śląsk zjeździłam wzdłuż i wszerz - uwielbiam!
Jakby mój kot nie wrócił to bym chyba umarła w nocy ze strachu...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa też miałam spinę straszną ale wczesniej już starszy mi taki numer odwalił. Jakby go rano nie bylo to zaczęłabym panikować
Teraz Mlody śpi w domu i nie myśli wcale wychodzić ha ha
Anutka gratulujęJa przeprosiłam się z Dostinexem bo na próbę odstawiłam na miesiąc i PRL wyszło mi 25,01
-
hej kobietki
ale naprodukowałyscie postów
Eh, u mnie minimalne plamienie, nic wiecej..przynajmniej narazie... nie wiem czy znowu @ sie zaczyna czy co, a dzis 31 dc, zawsze mialam 27 !! Jestem wkurzona !! i znowu to plamienie, a progesteron mam dobry, wiec o co chodzi ????
Badania ok, i plamie przed kazda miesiaczka;/
-
Groszku zatestuj może?
moja tempka w dół więc mam wielkie nadzieje co do @!!! Proszę zaklinajcie ją!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 11:09
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hej dziewczyny.
Wlasnie wrocilam od gina. Moja tempka robi sobie jaja ale pani doktor powiedziala ze albo owulacja wlasnie byla albo moze nastapic w kazdej minucie. Powiedziala ze mam wracac do domu i brac meza w obroty.
Malinowa Panienka, Marti09k lubią tę wiadomość