Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:hej kobietki
ale naprodukowałyscie postów
Eh, u mnie minimalne plamienie, nic wiecej..przynajmniej narazie... nie wiem czy znowu @ sie zaczyna czy co, a dzis 31 dc, zawsze mialam 27 !! Jestem wkurzona !! i znowu to plamienie, a progesteron mam dobry, wiec o co chodzi ????
Badania ok, i plamie przed kazda miesiaczka;/
Kochana mam tak samo 2-3 dni przed @ plamie a badania idealne jak to lekarz powiedział nic tylko zachodzić w ciąża. Zdarzają mi się tez bardzo krótkie cykle ostatnio 21-dni (pierwszy raz taki krótki)przeważnie to między 24-28 -
Ale tak na 1 wizycie?? Chyba widział że zestresowana jestem.
A wiecie jaki matołek ze mnie?? Miałam szwagierce synkowi kupić smoczek no i kupiłam ale... za mały bo zamiast wziąć taki od roczku czy coś takiego to ja wzięłam 0-6 m-cy i co teraz?? Pewnie mi zostanie a jemu kupię nowyMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Marti09k wrote:Kochana mam tak samo 2-3 dni przed @ plamie a badania idealne jak to lekarz powiedział nic tylko zachodzić w ciąża. Zdarzają mi się tez bardzo krótkie cykle ostatnio 21-dni (pierwszy raz taki krótki)przeważnie to między 24-28
Ja t ez mam krotkie cykle i bardzo mi sie to podoba bo nie musze dlugo na @ czekac:P -
heeej
a ja w śluzie dzisiaj miałam krewa dziś termin owu niby (której nie będzie)
Rudasku endo Cię weźmie w obroty i będie dobrze :*
Potforku pamiętaj,że jeden plemnik jet tylko potrzebny
a smoczek zostaw
Groszku jak badania są dobre to nie martw się tymi plamieniami a przy okazji lekarza zapytaj
A gdzie Sandra, znowu do południa śpią
Kotka ja to bym też chciała takie krótkie
-
Tak to jest plus, ale boje się, że może świadczyć również o niedomodze lutealnej tym bardziej że nieraz te cykle są dłuższe. Wyniki niby ok i na monitoringu też wszystko dobrze przebiega, ale mi się wydaje że coś w tym jest że właśnie może to jest problemem.
-
przedszkolanka:) wrote:heeej
a ja w śluzie dzisiaj miałam krewa dziś termin owu niby (której nie będzie)
Rudasku endo Cię weźmie w obroty i będie dobrze :*
Potforku pamiętaj,że jeden plemnik jet tylko potrzebny
a smoczek zostaw
Groszku jak badania są dobre to nie martw się tymi plamieniami a przy okazji lekarza zapytaj
A gdzie Sandra, znowu do południa śpią
Kotka ja to bym też chciała takie krótkie -
Martik ja mam i śluz i szyjkę i bóle i wszystko na owu, terminowo jest dzisiaj,ale estradiol nawet nie jest na poziomie jednego dojrzałego pęcherzyka niestety, ma zaledwie 71...
Potforku ja nie przegapię bo serduszkujemy co drugi dzień no i dzisiaj jeszcze napewno ale wiesz... czytałam że nawet gdyby się udało, bo jedna z nas tak właśnie z jeszcze niższym zaszła to podobno dużo poronień jest... ale nie myślę o tym
dzisiaj piątek i Dancing with the stars<3