Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:ha ha ha
Kochana ja mam TSH idealne...i dobrze, że Pani zleciła anty bo nic byśmy nadal nie wiedziały- tak mi powiedziała...
a widzicie u mnie akurat ten objaw jest odwrotny, tzn piszą, że sie tyje itd a ja od matury tj 10 lat mam 54 kg i tyleee....ani w górę ani w dół...
a z 5-7 kg bym wzięła
Przedszkolanko podobno najlepiej jak jest 1-1,5 dla zajścia w ciążę. Ja w maju będę powtarzać czy coś ruszyło ją. Ale chyba tak bo moja szorstka skóra na łokciach się wygładziła sama z siebie a tak to żadne kremy nie pomagały. -
Potforku jak już będziesz w ciąży to wymówka dobra bedzie
Ja tez na to liczę cicho bo do wakacji już nie zrzucę tyle ile bym chciała
Chyba, że Rudasku chcesz to oddam Ci te 7 kg - dla mnie będzie idealnie i Ty będziesz zadowolona
Aga ja mam TSH 3,10 i od razu dostałam euthyrox na zbicie, bo ponoć zajście w ciążę nie jest wykluczone ale grozi poronieniem. Jak mi się uda zaskoczyć to natychmiast mam robić TSH i do endo po nowe leki tzn większą dawkę.
-
Aga ja bym radziła Ci iść do endo, sama obudziłam się z tym dopiero w marcu a od wrzesnia już dawno miałabym zbite. Było w normie to myślałam, że jest ok... mało który gin przepisze Ci leki na tarczyce jak nie ma specjalizacji z endo. mój mi nie chcial bo na tarczycy sie nie zna więc nie chciał ryzykować.
-
Rudasek wrote:Pewnie mnie wezmie
a to jakaś szamanko- czarodziejko-lekarkatzn jest dokrotką ale w wiekszości leczy ziołami zamiast antybiotykami itd
no nic..zobaczy co mi da...
wróciłam z parków - dziś 2 obeszłyśmy plus kąpiel oczywiściei zjadam kanapeczki z ostatnimi plasterkami szyneczki domowo uwędzonej
i tak się delektuję tym jakbym co najmniej kawior i crystala piła
P.S. Potforeczku mój kochany - to ZNAKWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 16:13
potforzasta lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A ja mam i tsh za wysokie i anty Tpo i anty tg
Aga idź do endo powiedz że się staracie i jaki masz wynik powinien Cię leczyć chyba że trafisz na taką jak ja co Tsh 7,20 powiedziała że nie trzeba tego leczyć i ona nie będzie mnie truć no szok przeżyłam ale na szczęście trafiłam do obecnego gina i od 1 wizyty się mną zajął. -
Kochana ona przyjmuje w Rzeszowie w szpitalu lub prywatnie koło Rzeszowa!!!
Moja mama sie u niej bardzo długo leczy, niestety ma zaawansowany stan bo już guzki ale unormowała jej wszystko, zatrzymała rozwój...
no zobaczymy co bedzie u mnie!
Wizyte mam jutro!!! -
Malinowa Panienka wrote:a gdzie ona przyjmuje? to ja tez chcę
wróciłam z parków - dziś 2 obeszłyśmy plus kąpiel oczywiściei zjadam kanapeczki z ostatnimi plasterkami szyneczki domowo uwędzonej
i tak się delektuję tym jakbym co najmniej kawior i crystala piła
P.S. Potforeczku mój kochany - to ZNAK -
Będzie bobas! Taki jak w awatarku
Ej u mnie też dziwnie, niby cykl na straty ale wykres nie skacze jak ostatnio i podbrzusze dziwnie mnie pobolewa i co najdziwniejsze - nie mam skutków ubocznych zadnych po dupku! Ja po prostu nie moge się starać o dziecko bo wtedy fatalnie sie czujęA tu i humor dobry i samopoczucie
-
Rudasek wrote:Kochana ona przyjmuje w Rzeszowie w szpitalu lub prywatnie koło Rzeszowa!!!
Moja mama sie u niej bardzo długo leczy, niestety ma zaawansowany stan bo już guzki ale unormowała jej wszystko, zatrzymała rozwój...
no zobaczymy co bedzie u mnie!
Wizyte mam jutro!!!
jak będę na wycieczkę się wybierać to mnie umówisz do niej na jakąś sobotęa chcemy do Rzeszowa się wybrać bo nie byliśmy nigdy
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
potforzasta wrote:Myślisz?? Kurde coś dziwne miało owu nie być a była smoka niepotrzebnie kupiłam a miał być inny[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:jak będę na wycieczkę się wybierać to mnie umówisz do niej na jakąś sobotę
a chcemy do Rzeszowa się wybrać bo nie byliśmy nigdy
oczywiscie, akurat przyjmuje prywatnie w soboty od 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!