Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelka musisz chodzić do niego co parę dni jak ja i zadawac multum pytań to w końcu zaslużysz na to, że będzie zwracał sie do Ciebie po imieniu

Na koty mam focha teraz, będa chciały do łózka przyjść, ja im dam
A testów ciążowych u mnie Ci dostatek
Mam z allegro chyba z 20 ale jakoś nie wierze w nie (sa o czulości 10), może dlatego, że zawsze jedną kreske mi pokazują 
Najbardziej wierzę w takie niebieskie (chyba bobo-test), kupuje w SuperPharmie za 14,99. Są o czułości 10, żółte 25.
A może i ja sobie zatestuje w maju, co mi szkodzi
Jeszcze tydzien do planowanej @, na razie wygrywam
minimum do 7 maja trzeba ją opóźnić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 14:06
potforzasta lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pogratulujecie mi jak z nia wygram, bo to zdradliwa sucz i jeszcze moze mnie wykiwać

Na Wzgórzu Świętego Maksymiliana mieszkam
Wiec to chyba jakby centrum bo Świętojańska pod nosem 
Powiedz, że Ty tez to już dopiero będzie zbieg okoliczności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 14:13

-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No to my kiedyś na Piłsudskiego wynajmowaliśmy mieszkanie
super lokalizacja.
Wszędzie blisko, morze za lasem ale planujemy stąd uciekać dla większego domu z większą działką. Na Dąbrowie ostatnio oglądalismy ale najwcześniej w przyszłym roku będziemy coś dzialać

-
nick nieaktualnyFajna perspektywa, trzymam kciuki by się udałolivia30 wrote:Wszędzie blisko, morze za lasem ale planujemy stąd uciekać dla większego domu z większą działką. Na Dąbrowie ostatnio oglądalismy ale najwcześniej w przyszłym roku będziemy coś dzialać

livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was :*
No więc tak jak mówiłam jedna dzidzia nie żyje druga przeżyła ale kuzynka zmarła dziś po 14 . Dopiero wróciliśmy od jej rodziców . Była młoda miała 18 lat i jej organizm sobie nie poradził .
jestem załamana masakra już nawet nie myślę o sobie . Dziś zemdlałam rano jak wstałam nie wiem co się ze mną dzieje
-
nick nieaktualny

A jeszcze jak powiedziałam, że chce miec psa to już w ogole