Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelka musisz chodzić do niego co parę dni jak ja i zadawac multum pytań to w końcu zaslużysz na to, że będzie zwracał sie do Ciebie po imieniu
Na koty mam focha teraz, będa chciały do łózka przyjść, ja im dam
A testów ciążowych u mnie Ci dostatekMam z allegro chyba z 20 ale jakoś nie wierze w nie (sa o czulości 10), może dlatego, że zawsze jedną kreske mi pokazują
Najbardziej wierzę w takie niebieskie (chyba bobo-test), kupuje w SuperPharmie za 14,99. Są o czułości 10, żółte 25.
A może i ja sobie zatestuje w maju, co mi szkodziJeszcze tydzien do planowanej @, na razie wygrywam
minimum do 7 maja trzeba ją opóźnić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 14:06
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pogratulujecie mi jak z nia wygram, bo to zdradliwa sucz i jeszcze moze mnie wykiwać
Na Wzgórzu Świętego Maksymiliana mieszkamWiec to chyba jakby centrum bo Świętojańska pod nosem
Powiedz, że Ty tez to już dopiero będzie zbieg okolicznościWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 14:13
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No to my kiedyś na Piłsudskiego wynajmowaliśmy mieszkanie
super lokalizacja.
Wszędzie blisko, morze za lasem ale planujemy stąd uciekać dla większego domu z większą działką. Na Dąbrowie ostatnio oglądalismy ale najwcześniej w przyszłym roku będziemy coś dzialać
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Wszędzie blisko, morze za lasem ale planujemy stąd uciekać dla większego domu z większą działką. Na Dąbrowie ostatnio oglądalismy ale najwcześniej w przyszłym roku będziemy coś dzialać
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was :*
No więc tak jak mówiłam jedna dzidzia nie żyje druga przeżyła ale kuzynka zmarła dziś po 14 . Dopiero wróciliśmy od jej rodziców . Była młoda miała 18 lat i jej organizm sobie nie poradził .jestem załamana masakra już nawet nie myślę o sobie . Dziś zemdlałam rano jak wstałam nie wiem co się ze mną dzieje
-
nick nieaktualny