Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wiem Liwia wiem .
Ale ten chłopak też nie jest bez winy . Wgl ich związek nie miał sensu ja z nią nie utrzymywałam kontaktów bo on jej zabraniał rozumiecie z własną rodziną nie pozwolił jej się kontaktować . Miała tylko jego a on jej nie wspierał zrobił jej dziecko tylko po to by z nim została . Mój A. widywał go z innymi no ale się bedziemy wtrącać w nie swoje sprawy . chciała z nim być to była a teraz już jej nie magdyby się nie poznali to by miała inne lepsze życie
-
Hej Laseczki
U mnie dzis bardzo ladnie bylo, bylismy na lodach z M, pospacerowalismy i tak nam zlecialo.
Landrneczko strasznie mi przykro... tyle nieszczesc ludzi spotyka
Pirelko ja ostatnio kupilam w tesko test o czulosci 10, za niecale 5 zl. Pepino chyba sie nazywal. Ale niestety tez pokazal jedna krechew ogole wiecie moze gdzie sprzedaja takie zeby odrazu dwie pokazywaly ??
My wczoraj bylismy u znajomych i oczywiscie glowne pytanie kiedy bedzie dzieckoja nie wiem jak tak mozna... ja np nie potrafie tak kogos zapytac kiedy bedzie dziecko... to chyba kazdego indywidualna sprawa
oczywiscie obrocilam wszystko w zart
moj M dzis mi mowi ze mu przykro jak tak pytaja... Mam nadzieje ze niedlugo sie skoncza takie pytania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety ale tak... nienoralni
Przedszkolanko moze cos dnak z tego bedzie? Sluzu mialas duzo plodnego.
A jesli chodzi o szyjke to ja sie nie wypowiadam bo nawet nie wiem jak to sie sprawdza, kiedys probowalam ale skad mam wiedziec czy dobrze to robilam jak nikt mi nie pokazal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKejti innym się nie dogodzi ja już przstałam na nich uwagę zwracać mój zawsze mówi że robimy właśnie albo ze jak bedzie to bedzie i sie zatykaja
aga właśnie może w piątekk była chociaż nie wiem jaką miałaś przez cały cykl więc musisz czekać cierpliwie :* -
nick nieaktualny
-
Hej koleżanki! mam do Was pytanie, bo na wątkach, które czesto odwiedzam aktualnie nikt nie przesiaduje
jestem 13dpo, po 18 wieczorem zrobilam test o czułości 10 z allegro i jest druga bladziutka kreska! Jutro ide na bete, w srode powtorze i tak dobrze sie sklada, że 5 maja mam wizyte u gina umówioną. Jęzor mnie swędzi niemiłosiernie, żeby mężowi powiedzieć, ale nie mam zamiaru tego robić dopóki nie bede miala pewności, że wszystko jest ok. I teraz moje pytanie: czy jak beta bedzie ladnie przyrastać to czy moge sie juz cieszyc? chciałam zorganizowac niespodzianke dla męża, a tygodnia nie wytrzymam, żeby na usg sprawdzic! :p nie plamie, mam dość dużo białego, kremowego, momentami lepkiego śluzu. Jutro jest termin @, a test wyszedl dzis wieczorem. Powtorze jutro rano tez ten o czulości 10 i taki z apteki o czulosci 25.
A mąż 2 dni temu dotknął moich cycuchów i powiedział ze jestem w ciążyco za prorok!
przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość