Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane

cichutko tu dzisiaj
u mnie szaro ponuro, deszcz i mgła... ja mam jakąś depresję dzisiaj... tempka poniżej mojej stałej, nigdy takiej nie miałam , szyjka opada w końcu, mąż ma mieć laparoskopie na przełomie maja/czerwca akurat na owu...
czyli ja z Potforkiem w lipcu najprędzej będę testować...
Pirelka jak test? Trzymam kciuki!
Witaj Kejsi, pewnie że możesz
śmiało 
Witaj Bajka
macie dziewczyny coś stwierdzone czemu się nie udaje?
Livia a może coś się naprawdę święci u Ciebie z listonoszem
Rudasku pierwszy raz słyszę nazwę..
-
Hej Przedszkolanko my jak zwykle razem ?
u mnie temp. spada powoli
Zobaczymy co będzie jutro. JAjniki dają znać że pracują.
Rudasku ja pierwszy raz słyszę. Zazwyczaj lekarze na tarczyce euthyrox przepisują.
Witam nowe koleżanki
Sandra jak tam sytuacja u Was?? -
A u mnie gorąco, słonce świeci a ja fatalnie się czuję. Glow amnie boli, czuje sie rozpalona cała, no cos strasznego w taka pogodę.
Aga listonosz odpada ale kurcze jakby cos wyszło to byłby naprawdę cud - 7 dni przed owu ostatnie
. Aż koszmary dzisiaj w nocy miałam, że zaszłam w ciążę i R. mnie oskarżyl o zdradę
Na psychę mi siada

-
A mi się śniło wczoraj najpierw że miałam córeczkę 2500 taka malusia i główeczka maleńka i miała włoski po mężu
I tak ją tuliłam i byłam szczęśliwa
A potem mi się śniło że ktoś chciał mnie porwać ale uciekłam
-
Wiem Kochane...letroxu sie nie boje bo wiem, ze to odpowiednik tego waszego na e

tylko ten drugi mnie ciekawi, dostałam niby minimalną dawke..ale tak na prawde nie wiem na co, niby to na choroy immunologiczne a zapalenie tarczycy sie do tego zalicza...tylko nie wiem czy ma to jakis wpływ na ciaze, na ulotkach niby nie ma ale lepiej nie brac, w necie róze opinie..a ja do doktorki nie moge sie dodzwonic 

-
Też to czytałam Kochana....dlatego zgłupiałam, jedno mówią ze można, w małych dawkach..inni, że nie można...a ja biore 2mg wiec to malutka dawka...no nic, próbuje dzwonić dalej a jak nie to pojde do lekarki ogólnej, może Ona też coś pomoże!