Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane
cichutko tu dzisiaj
u mnie szaro ponuro, deszcz i mgła... ja mam jakąś depresję dzisiaj... tempka poniżej mojej stałej, nigdy takiej nie miałam , szyjka opada w końcu, mąż ma mieć laparoskopie na przełomie maja/czerwca akurat na owu...
czyli ja z Potforkiem w lipcu najprędzej będę testować...
Pirelka jak test? Trzymam kciuki!
Witaj Kejsi, pewnie że możeszśmiało
Witaj Bajkamacie dziewczyny coś stwierdzone czemu się nie udaje?
Livia a może coś się naprawdę święci u Ciebie z listonoszem
Rudasku pierwszy raz słyszę nazwę..
-
Hej Przedszkolanko my jak zwykle razem ?
u mnie temp. spada powoliZobaczymy co będzie jutro. JAjniki dają znać że pracują.
Rudasku ja pierwszy raz słyszę. Zazwyczaj lekarze na tarczyce euthyrox przepisują.
Witam nowe koleżanki
Sandra jak tam sytuacja u Was?? -
A u mnie gorąco, słonce świeci a ja fatalnie się czuję. Glow amnie boli, czuje sie rozpalona cała, no cos strasznego w taka pogodę.
Aga listonosz odpada ale kurcze jakby cos wyszło to byłby naprawdę cud - 7 dni przed owu ostatnie. Aż koszmary dzisiaj w nocy miałam, że zaszłam w ciążę i R. mnie oskarżyl o zdradę
Na psychę mi siada
-
A mi się śniło wczoraj najpierw że miałam córeczkę 2500 taka malusia i główeczka maleńka i miała włoski po mężu
I tak ją tuliłam i byłam szczęśliwa
A potem mi się śniło że ktoś chciał mnie porwać ale uciekłam
-
Wiem Kochane...letroxu sie nie boje bo wiem, ze to odpowiednik tego waszego na e
tylko ten drugi mnie ciekawi, dostałam niby minimalną dawke..ale tak na prawde nie wiem na co, niby to na choroy immunologiczne a zapalenie tarczycy sie do tego zalicza...tylko nie wiem czy ma to jakis wpływ na ciaze, na ulotkach niby nie ma ale lepiej nie brac, w necie róze opinie..a ja do doktorki nie moge sie dodzwonic
-
Też to czytałam Kochana....dlatego zgłupiałam, jedno mówią ze można, w małych dawkach..inni, że nie można...a ja biore 2mg wiec to malutka dawka...no nic, próbuje dzwonić dalej a jak nie to pojde do lekarki ogólnej, może Ona też coś pomoże!