Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez ten jeden mam na en cykl i mam nadzieje ze wiecej nie bedzie potrzeba. Powiem wam ze z miesiaca na miesiac coraz bardziej odnchciewa mi sie tego wszystkiego, czuje sie taka bezradna...
Takie mialam nadzieje na poprzedni cykl, w koncu byly az 2 pecherzyki! I dlaczego sie nie udalo?u mnie juz pojawil sie brak pomyslow na wytlumaczenie sobie dlaczego sie nie udalo
-
Potforku ja tez nie mierze juz popołudniu temperatury, dzisiaj tak kontrolnie tylko bo czuję, że mnie jakies choróbsko rozkłada
Kejti mam tak samo, ostatnio odechciewa mi się juz powoli. Chociaż nastawiłam teraz się na mojowy cykl. Jak nic nie wyjdzie to chyba odpuszczę starania i będzie co ma byc.
-
nick nieaktualny
-
Ciezko mi jest odpuscic bo wtedy kolejny miesiac ucieka... chociaz powiem Wam ze dzis rozmawialam ze znajoma i mowila mi ze jej dwie siostry sie staraja i nic. Jedna od pol roku a druga juz ponad rok, jedna ciaze poronila. Coraz ciezej z tym wszystkim jest
-
pirelka wrote:Livia jak ja mam takie dolegliwości po dupku mieć co miesiąc to ja dziękuję
ale Ty masz takie dolegliwości po tych 10 tabl. czy już w trakcie??
Zczynają mi się juz w trakcie, tak po 5-6 tabletce. Czasami sa tylko mdłości i zawroty głowy a czasami dochodzą też bóle piersi, ogromne jak teraz
-
nick nieaktualnyTo moja nadzieja spada, więc czekam na @... może i u mnie zaczynają się pojawiać skutki uboczne na skutek coraz dłuższego zażywania. W pierwszym miesiącu żadnych objawów ani skutków, teraz drugi cykl i taki cyrk ;P
Dupka już od wczoraj nie biorę a dzisiaj temp. już spadła o 0.04 st. ale mierzyłam też trochę wcześniej niż przedostatnio. -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Zczynają mi się juz w trakcie, tak po 5-6 tabletce. Czasami sa tylko mdłości i zawroty głowy a czasami dochodzą też bóle piersi, ogromne jak teraz
-
livia30 wrote:Potforku ja tez nie mierze juz popołudniu temperatury, dzisiaj tak kontrolnie tylko bo czuję, że mnie jakies choróbsko rozkłada
Kejti mam tak samo, ostatnio odechciewa mi się juz powoli. Chociaż nastawiłam teraz się na mojowy cykl. Jak nic nie wyjdzie to chyba odpuszczę starania i będzie co ma byc. -
Ale wyczytałam - słuchajcie
Sposoby na opóźnienie okresu:
- witamina C w dużych ilościach
- wapno
- herbatka pokrzywowa
- rozgryzienie i połknięcie 4 ziarenek pieprzu (najlepsze) ha ha
Ej ale z wit C i wapnem to chyba sprobujępotforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny