Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do tej endo..mówie jej o co chodzi a ta do mnie zdziwiona " to Ty jestes w ciazy", babka wali na " TY"
a ja , że nie ale staram sie być, a Ona ze jak bede to mam dać znać!
ale mimo wszystko umówie sie jeszcze z rodzinna, powinna znać ten lek bo to przeciwzapalny itd...i zapoytam sie bo jakoś bardziej Jej ufam, bede spokojniejsza!!! -
nick nieaktualnyWitam nowe koleżanki.
Miałam robić test jutro, chciałam kupić dzisiaj ten o czułości 10 ale w superpharm już nie ma, czekają na dostawę a w aptekach tylko najprostsze o czułości 25, które mam..więc mają małe plany zrobiłam dzisiaj. Negatywny..
Teraz sama nie wiem, może sobie wymyślam dolegliwości?
Jakieś lekkie zawroty głowy, jajniki i ból pod brzuchem czuć, do teg piersi coraz bardziej bolące i nabrzmiałe. Lekki ból miesiączkowy, może to @ się zbliża.. -
A ja zdrzemnęłam się w ogrodzie hi hi słoneczko fajnie grzeje
Pirelka ja mam w domu kilkanaście testów o czułości 10 ale z allegro - chcesz to wpadaj, podzielę się
Objawów może sobie nie wmawiasz - też tak mam odkąd biorę Duphaston niestety. Już dwa razy w jajo mnie zrobił z objawami i latałam bete robić do luxmedu jak głupia a potem zonk
-
jeju!!!!
tempka 37!!! była owu!!! <3333333333
Pirelka, a słyszałaś że niektórym wychodziło dopiero pozytywne w 18dpo? W 14 nic, 16 nic a tu 18 i zonkspokojnie czekaj :* ja teraz to już dopiero po terminie , mam dostać@ w piątek rano i zrobię albo popołudniu albo w sobotę dopiero
Livia nie za dobrze Ci??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:A ja zdrzemnęłam się w ogrodzie hi hi słoneczko fajnie grzeje
Pirelka ja mam w domu kilkanaście testów o czułości 10 ale z allegro - chcesz to wpadaj, podzielę się
Objawów może sobie nie wmawiasz - też tak mam odkąd biorę Duphaston niestety. Już dwa razy w jajo mnie zrobił z objawami i latałam bete robić do luxmedu jak głupia a potem zonk -
nick nieaktualnyJa tak w pierwszym cyklu nie miałam a Wąs mówił, że po nim bóle brzucha w drugiej fazie powinny ustąpić aż do @.. zobaczymy.. chciałam wszystko szybko a tu lepiej chyba nie myśleć.
idę na spacer po lesie z M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 17:19
-
Mi tam nie ustępują co wiecej dochodzą mdłości, bóle glowy, zawroty i cycki mi puchną jak szalone i bolą. Mówiłam mu ostatnio, że fatalnie się czuję po dupku to dał mi luteine pod jezyk ale teraz i tak dupka biorę
sama sobie krzywde robię
Ale każda reaguje inaczej, każdy organizm inny
Postaraj sie wyłaczyc myślenie to szybciej czas minie
Ja to juz bym chciała, zeby ten 4 maja był i okazalo się, że @ opóźniona, boję się że mi sie nie uda
-
przedszkolanka:) wrote:jeju!!!!
tempka 37!!! była owu!!! <3333333333
Pirelka, a słyszałaś że niektórym wychodziło dopiero pozytywne w 18dpo? W 14 nic, 16 nic a tu 18 i zonkspokojnie czekaj :* ja teraz to już dopiero po terminie , mam dostać@ w piątek rano i zrobię albo popołudniu albo w sobotę dopiero
Livia nie za dobrze Ci???To teraz ogień
-
He he ja też mam teraz 37,1 ale u mnie cały czas prawie tak się utrzymuje, chyba przeziębienie. A poza tym nie mierzy się temperatury w okolicach godz 17 bo zawsze podwyższona wtedy jest
A z tego co pamiętam Aga miałaś nie mierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 18:11
-
Hej Dziewczyny
Przedszkolanko to tylko sie cieszyc!
Pirelko moze jeszcze sie cos pojawi za kilka dni na tescie. Oby
Livia ale masz asortyment testowmnie jeszcze zostal jeden z allegro, ale nawet nie wiem jakiej jest czulosci.
Rudasku powodzenia!.
A i witam nowe staraczki
U mnie juz koncowka @ a jajniki mnie tak jakos dziwnie bolanigdy w tym dniu mi nie dokuczaly. Boje sie troche czy czasem cos tam nie zostalo na jajnikach po tamtym cyklu, jak myslicie? Ten jeden pecherzyk ktory mial 17 mm nie powiekszal sie, wiec moze juz sie oczyscily jajniki. Gin mi kazal dopiero przyjsc 9 maja na monit, to bedzie moj 14 dc. Wczesniej bylam zadowolona bo zabardzo nie mam checi chodzic do niego co 2 dni
a teraz troche sie obawiam...