Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to coś napiszę o sobie,
mam prawie 29 lat i jestem prawie 3 lata po ślubie
rok temu postanowiliśmy że chcemy bobaska udało się za pierwszym razem i to podwójnie niestety straciłam moje dziewczynki w 23 tyg w lipcu 2013
miałam przymusową półroczną przerwę ale i tak zaczeliśmy po 4 cyklach bo dostałam zielone światło teraz jest 6 cs i nic we mnie rośnie flustracja za jakie grzechy i w ogóle dlaczego ja ? (nie mylić z tym serialem dokumentalnym albo nakręcić o mnie odcinek ) haha
teraz tak bardzo chcę fasolkę to to już powoli obsesja może traktuję to jako terapię że byłoby mi lżej się z tym wszystkim pogodzić mając już fasolkę pod serduchem nie wiem jestem jeszcze rozbita
to tyle na razie ja co to pytajcie odpowiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:no to coś napiszę o sobie,
mam prawie 29 lat i jestem prawie 3 lata po ślubie
rok temu postanowiliśmy że chcemy bobaska udało się za pierwszym razem i to podwójnie niestety straciłam moje dziewczynki w 23 tyg w lipcu 2013
miałam przymusową półroczną przerwę ale i tak zaczeliśmy po 4 cyklach bo dostałam zielone światło teraz jest 6 cs i nic we mnie rośnie flustracja za jakie grzechy i w ogóle dlaczego ja ? (nie mylić z tym serialem dokumentalnym albo nakręcić o mnie odcinek ) haha
teraz tak bardzo chcę fasolkę to to już powoli obsesja może traktuję to jako terapię że byłoby mi lżej się z tym wszystkim pogodzić mając już fasolkę pod serduchem nie wiem jestem jeszcze rozbita
to tyle na razie ja co to pytajcie odpowiemwspieram i wierzę że uda wam się :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Anutka spokojnie! Ja w zeszlym cyklu(pierwszy z clo) tez mialam pozniej owulke, robilam testy wulacyjne , nic nie wychodzilo i dalam sobie spokoj. Zwykle mialam w 13 dc, a ptzy clo 15/16 dc.
Livia mnie tez serce mocniej zabilohaha. Ja moze jednak teraz nie bede robila tego testu
Kasiu witaj. Powodzenia w staraniach :*