Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia zazdroszczę ja albo świeżo po ovu albo jeszcze nie było .
ja też zaczęłam jakoś lepiej znosić jak małpeczka przychodzi . Myślę że to kwestia czasu ja sobie postanowiłam że nie będę się nastawiać i jakos wyrzuciłam z głowy myśl o dziecku tzn. czasami mam chwile załamania lekkiego gdzie myślę że chciałabym mieć pod serduszkiem dzieciątko ale po chwili mówie sobie że uda mi się ylko muszę w to wierzyćwięc ty tez uwierz że uda wam się
-
właśnie zajęcie
mam troche pracy potem jestem zmęczona spcerki z pieskiem cały dzień zleci ale ta podświadomość jak to wyłączyć ?? teraz jak @ przylezie to wracam na basen do biegania i na solarium haha żartuję z tym ostatnim ale taka blada jestem że masakra a majówka ma być taka sobie więc lepiej nie będę wyglądać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki Landryna też tak sobie powtarzam że będzie jeszcze mój czas
ja to jeszcze nie do końca się pogodziłam ze stratą dziewczynek i niestety ostatnio gorsze dni mam coraz częściej najgorzej że zawsze byłam pogodna wszyscy myślą że już jest ok ale tak nie jest i tak sama w sobie to tłumię -
Landryneczka wrote:Ja idę od maja na solarium tzn po majówce ;P bo muszę na wesele w czerwcu jakoś wyglądać
Ja w ogródku chyba się poopalam, no chyba że wcale słońca nie będzie to solarium. Ale kurczę... jak zacznę chodzić to później będe dwa razy w tyg chodzić tak lubięA jak nie chodze to luzik jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć babeczki
Clonówka ja nie mam pojęcia;/ ale wiem,że nie możesz na zapas się denerwować i martwić! Będzie dobrze! A ta gin to jakaś nienormalna;/
Livia ja jadłam pizze dzisiaj
witaj Kasia :)może powiesz coś nam o sobie ?
Sandra aż tam zajrzę
cześć Kaśka, pewnie że przyjmiemyja jestem w 4dpo
i ja mam loda
a my już mamy ustalone daty
po majówce 12- badanie nasienia
15- gin
18- mąż laparo akurat na komunie kuzynki ;p
i ja leki i w rocznicę ślubu owulka