Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia wciąż jest nadzieja
a u mnie wątpie bo @ nawet nie mam a zawsze juz od owu był...poza tym mój estradiol pamiętasz poniżej normy..
Potforku dawaj tu znać !
Kotka nna ładny spadek to wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo tak! no chyba że przyjdą tu ciężarne, to może wybaczymy
Pirelka ja wiem że tak się zdarzatylko wiesz, zawsze już od owulacji miałam bóle @ , zawsze- mąż zawsze marudził że 2 tyg, przed już cierpię, a teraz przez 5 dni po owu tylko jajka kłująco bolały i od tej pory nic, dlatego ciężko w cokolwiek tu wierzyć i liczyć
poza tym estradiol nawet na jeden pęcherzyk dojrzały nie wskazał więc naprawde musiałby być cud
ale nie załamuje się, bo teraz mamy badanie nasienia, moja wizyta i wspomagacze, a po drodze sesja i komunia więc akurat na rocznice ślubu owu będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:24
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ale mialam leniwy weekend majowy
A co u was?
Ja czekam na owulacje bo wczoraj wzielam ostatnia tabletke clo. W piatek mam monitoring. Moze troche pozno bo to bedzie 14 dc ale juz nie m ochoty biegac do gina 2 razy w tygostnio jak bylam w 14 dc to pezyki jeszcze byly
W ogole w tym cyklu jakos dziwnie mam... zarapo skonczonej @ pojawilo sie mega duzo sluzu i to takiego bardzo plodnego, rozciagliwego... nigdy nie mialam tyle sluzu nawet podczas owu! Jak myslicie dlaczego tak jest? Moze ktoras z Was tak miala? -
pirelka wrote:Livia to fakt, u mnie jakoś nie idzie wyłączyć tego myślenia
Fajnie, że masz teraz Ślub na głowie, masz jeszcze o czym myśleć i planowaćBędzie pięknie!!
Liczę na najpiekniejszy ślubny prezent hi hi bo jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to akurat by było na 7 czerwca wyjasnienie sprawy
-
No nic, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Livia mialabys wspanialy prezent slubny! Ja zaluje ze nie zaczelismy staran zaraz po slubie... tak sobie wymyilam zeby zrobic kilka miesiecy takiego luzu, tyle ze edy myslalam ze pierwszy cykl bedzie nasza tu takie rozczarowanie...