Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Bez monitoringu mniej stresu, jak nie bierzesz CLO to leć na żywioł
Mi jak się uda to będę szła na monitoring a jak nie to też spontan
Ja o USG myślałam by znowu sprawdzić czy się pojawia.. ale nie wiem czy co miesiąc tak mi będzie sprawdzać
Nawiasem mówiąc koleżance został dupek i CLO to dała mi kilka tabl. -
nick nieaktualny
-
Mi rosły pęcherzyki wcześniej też ale po jednym i tylko z prawego jajca. Dał mi czas do marca i jak sie nie udało to przepisał. Na CLO miałam 2 dominujące i nie wiem czy to zasługa CLO ale teraz jak go nie brałam to miałam dwa duże w lewym jajniku!
Broń boże sama nie bierz CLO bez jego zaleceń bo możesz sobie bardzo zaszkodzić. A na usg dostawałam skierowanie co miesiąc
-
nick nieaktualnyLogiczne, że brać nie będę. Koleżanka dała mi na wszelki wypadek jakbym musiała brać, a ma datę jeszcze dość długą to niech leży, mam nadzieję że nie będę musiała po niego sięgać w ogóle
Ciekawe jak moje pęcherze bo na razie nic wiele nie wiem, raz nie było żadnego dominującego, ostatnio był tylko 1 na prawym jajniku miał 19 coś mm, nie całe 20mm..
Od wczoraj swędzi mnie lewy sutekoszaleję
-
No to był dominujący
Bez wspomagania normalnie jeden dojrzewa mi na CLO pojawiło się ich duuuużo w tym dwa dominujące, reszta się wsiąknęła później bo jajniki były czyste jak ostatnio byłam
Te na początku wzbraniałam się stymulacji CLO ale później już inaczej zaczęłam do tego podchodzić. Zwiększam szanse na bliźniaki hi hi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patka91 wrote:Witajcie mam pytanie w związku z "wspomagaczami". Czy któras z Was jakieś zażywała i czy pomogły? Pytam, gdyż wybieram się do apteki i nie wiem o co pytać i czy w ogóle jest sens pytać
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Ale jakie wspomagacze masz na myśli? Hormonalne może przepisać tylko lekarz.
-
nick nieaktualny