Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ptaszki to drób więc zdrowo Cię kotek odżywia
Z nim nie zginiesz
A mojej mamy pies jej kury od sąsiadów przynosił ale się nauczyli pilnować na swoich podwórkach i tym samym mam nie ma problemu z obsranym podwórkiem przez kury sąsiadów
-
nick nieaktualnyJakieś znalazłam: http://allegro.pl/testy-ciazowe-test-ciazowy-hcg-najczulsze-i4197253799.html
.. ale jakieś dziwne takie paski jak owulacyjne
Patrzyłam dzisiaj w SuperPharm i nadal nie ma Bobo testów niebieskich, tylko żółteWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podejrzewam, że wszystkie testy, które kupiłam są zepsute! Gdyby nie owulacyjne to nie wierzyłabym, że w ogóle są w stanie pokazać druga kreskę
A tak w ogóle, wiecie, ze mam jeszcze test sprzed 12 z moją córą? Nie wyblakł hi hi razem z pierwszym kaftanikiem w rozmiarze 56 który był na nią za dużyFajna pamiątka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam mieć jutro ale zmienił mi się grafik i nie zdążę więc odwołałam i zapisałam się na 9.05, muszę iść powiedzieć, że się nie udało i wziąć recepty i zobaczymy czy znowu da mi na USG, choć pewnie nie będę w stanie go zrobić w maju więc polecimy na 'spontan' najwyżej wykonam w czerwcu. W maju muszę jeszcze zrobić tę prolaktynę, ale to w jakiś wolny dzień..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 20:34