Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A gdzie tam Ja tu motywuję się do wejścia pod prysznic
Dobrą motywacją jest dla mnie nowy, zakupiony dzisiaj krem do twarzy i balsam do ciała. Chce się użyć, ale dupki się ruszać z fotela nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 22:09
-
Przedszkolanko, ja w sobotę mam egzamin ustny, a jeszcze nie tknęłam materiału Jak zwykle liczę na odrobinę szczęścia i swoją inteligencję
Młoda, ja tak samo choruję, chociaż mam nadzieję, że odpuszcza. Pomogła mi PolopirynaComplex. Katar został, ale to już pikuś Będzie dobrze -
wróciłam
Jest ktoś jeszcze??przedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość
-
No nie tylko Ty, Przedszkolanko Ja w ten sposób skończyłam podstawówkę, gimnazjum, liceum, obroniłam licencjat i tak oto jestem na magisterce Już kilka egzaminów za mną, na szczęście same 5 w indeksie Ja sama nie wiem, jak mi się to udaje
Ja jestem, PotforzastaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 22:21
-
No to przynajmniej nie jestem sama. Młoda t mówisz że chorobę trzeba wypocić?? To ja muszę męża wypocić
-
nie nie później spokojnie
Chyba że go zawołać i włączyć kamerkęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 22:27
Anhe lubi tę wiadomość
-
Nie no mi nie jest źle, ale głowa mnie boli, pewnie przedwczoraj mnie przewiało, bo się popisywałam na BMX bo modemu pokazywałam jak się jeździ. Daliśmy mu wcześniejszy prezent na urodziny, bo akurat był w promocji i tak ładnie prosił... Udowadniałam i jemu i meżowi ze potrafię jechać na jednym kole i podskoczyć
Anhe lubi tę wiadomość