Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, nie zamykajmy sie bedzie dobrze, damy rade wspolnie od tego jestesmy wsparcie, pomoc
aha i jeszcze jednego sie dowiedzialam endo 12,7 mm i okreslił ją gin jako "ładną śluzówkę" i ze bedzie dobrze... hmm, no zobaczymy.
a co do tyłozgiecia to chyba pozyce np. na pieska i lyzeczka, a gleboka penetracja pomagaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Kobietki, nie zamykajmy sie bedzie dobrze, damy rade wspolnie od tego jestesmy wsparcie, pomoc
aha i jeszcze jednego sie dowiedzialam endo 12,7 mm i okreslił ją gin jako "ładną śluzówkę" i ze bedzie dobrze... hmm, no zobaczymy.
a co do tyłozgiecia to chyba pozyce np. na pieska i lyzeczka, a gleboka penetracja pomagaja
dokładnie
więc Groszku ja trzymam kciuki że uda się Wam już w tym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczynki, mam nadzieje ze wiele z nas bedzie miało ładne zakonczenie miesiaca )) oby jak najwiecej.
Wiem, ze latwo sie mowi ze nie mozna sie stresowac...
Ale to jest prawda, niestety na 100 procent to nie pomaga.
Cudowałam w tamtym miesiacu, czekałam, okres sie spozniał... o Boze, co to było...już testy były i okres przyszedł za 3 dni bolesny i cholernie sie czułam
a jak o tym nie myslimy, to Dzidzius ma wieksza szanse na zagniezdzenie w bezstresowym endometrium -
Livia, Gajka no to super... piekny miesiac czerwiec
"chcemy wina miec piwnice..."
Ja miałam slub we wrzesniu i zbieralismy artykuły szkolne dla biednych dzieci
Jesli chodzi o endo, to tak naprawde nie wiem jakie powinno byc zeby bylo odbrze i o czym to swiadczy...
-
nick nieaktualnyuciekam dziewczyny zmęczyłam się dziś a i dzieciaczki dały czadu mi dziś więc padam, jutro zaczynam mini urlop 3 dniowy idę do fryzjera ścinam włoski na krótko, króciutko a co mi szkodzi! nowy cykl nowe zmiany na lepsze! dobrej i owocnej nocki dziewczyny buźka
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lece dziewczynki sie kapac i do spania z , bo jutro do pracy trzeba wczesnie wstac..nie bedzie mnie caly dzien..bede musiala duuuzo nadrobic.
Moze beda jakies wesole wiesci juz od ktorejs z Was??
Dobranoc:* Dziekuje WamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:13
przedszkolanka:), ewelina:P, livia30 lubią tę wiadomość
-
Gdzieś wyczytałam że endo powinno być min 8mm ale dziewczyny zachodzą w ciąże też z mniejszym. Mi lekarz powiedział, że faktycznie jest małe ale żeby nie stresować się na zapas - no to się nie stresuję
Gajka - buźka
Przedszkolanka - nie wiem czy życzyć Ci dobrej zabawy czy to będzie przegięcie?
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Mnie jedna miesiaczka wyleczyla z ciaglego myslenia, wiem ze mi to nie pomoze.
Fajnie jest z Wami pogadac, ale mam juz dystans jesli chodzi o starania.
Wyluzujmy w miare mozliwosci, naprawde bedzie dobrze i damy rade
Jesli chodzi o pytania wszytskich wkoło, to mowimy ze mamy czas i ze sie nie staramy. Ja wtedy zaczynam "grac". Nie lubie rozmow tego typu wsrod rodziny, znajomych, w pracy. Przynajmniej teraz nie drążą tematu po takiej odpowiedzi. Nikt tez nie wie, ze bylismy u lekarza.
To nasza sprawa póki co ak bedzie nam ciezko to napewno sie tym podzielimy pozniej z innymi
u nas wiedza tylko moi rodzice i kuzynka z którą pracuje -
nick nieaktualnyGajka wrote:eeh to ja muszę się teraz nauczyć pić wytrawne.. mam za darmo 30 butelek wytrawnego bo słodkie dawno wypite zostały po naszym weselu jak nam goście dawali zamiast kwiatów,
my prosilismy o słodycze i wciaglismy je w ekspresowym tempie
a wina i tka dawali i zostało ich dużo szczególnie Ci co przynosili telegramy z poza wesela np sasiedzi -
nick nieaktualny