Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhe wrote:Na myśl o poceniu jakoś tak choroba mnie bardziej łapie Hmm, hmmm, chyba trzeba ją wypocić
Poć poć, mnie w sumie już tylko ta głowa została i tempka za wysoka xD
Pocenie jest dobre na wszystko - na kłótnie, na chorobę, na rocznice, na poprawę humoru, na zmniejszenie stresu, na dokuczanie sąsiadom, na... na wiele wiele innych teżAnhe lubi tę wiadomość
-
Mloda.Mama wrote:Nie no mi nie jest źle, ale głowa mnie boli, pewnie przedwczoraj mnie przewiało, bo się popisywałam na BMX bo modemu pokazywałam jak się jeździ. Daliśmy mu wcześniejszy prezent na urodziny, bo akurat był w promocji i tak ładnie prosił... Udowadniałam i jemu i meżowi ze potrafię jechać na jednym kole i podskoczyć
Oooo, to ja widzę, że z Ciebie jest niezła aparatka Wyobrażałam sobie Ciebie jakoś tak spokojniej, a tu zonk -
Anhe wrote:A podobno jest taka strona, na której się tak oficjalnie przed kamerką wypacają zbiornik.pl ? Czy jakoś tak
A Ty poć poć bo choroba w ciąży nie jest fajna
Ja musze mojego K wyzdrowieć i trzeba się poświęcićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 22:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Spoko spoko mojemu lepiej nie będę poddawać takich pomysłów bo jeszcze na serio by to wziął.
-
mojeg też męczy katarstrofa i kaszle okropnie.
-
A ten mi tu jeszcze śpiewa bara bara bara chodzi oczywiście o Michaela Telo Bo ten co powinien poszedł niby spać a słyszę że dalej go męczy.
Anhe lubi tę wiadomość
-
A może tylko Ci się wydaje?? Może to nie na @.
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe podobno takie jak na @ są w ciąży na początku
potforzasta a Ty nie serduszkowałaś?Anhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Oooo, to ja widzę, że z Ciebie jest niezła aparatka Wyobrażałam sobie Ciebie jakoś tak spokojniej, a tu zonk
Ja nie byłam spokojna, zawsze lubiłam męskie sporty... nawet jako dziecko wolałam dresy niż sukienki czy dżinsy Byłam takim chłopczykiem...