Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:To dlatego słuchasz bara bara bara
Witaj Landryneczko -
Mloda.Mama wrote:Ale skromnyś z niego To niech on może na jakiś casting pójdzie, co? Niech pielęgnuje swój talent seksistowski
Anhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, używam Conceive Pierwszy raz, jak użyliśmy, to mój był pod takim wrażeniem poślizgu, że powiedział "Z takim poślizgiem, to i od tyłu można" Takiego mam romantysia
Witaj Landryneczko Do nadrobienia nie ma nic chyba poważnego, tak sobie o seksie rozmawiałyśmy.
Młoda, to tak, jak ja Zawsze byłam jedyną dziewczynką na boisku, bo wszystkie moje koleżanki bawiły się lalkami, kiedy ja kopałam piłkę chociażby -
Mloda.Mama wrote:Ale on chciałby się chwalić tym talentem z tego co zrozumiałam
Landrynko dziękuję ten bocian do każdej z Nas doleci zobaczycie prędziej czy później doleci.Anhe lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To niech się jej chwali mój też by chciała ale zakaz ma od 9 lat odkąd jest ze mną. No niestety chcą mieć żony to niech siedzą na tyłkach
Ja mu się pochwalę. Jak ja mu się pochwalę, to do końca życia na swojego ptaszka nie spojrzy...potforzasta lubi tę wiadomość
-
Anhe wrote:Przedszkolanko, używam Conceive Pierwszy raz, jak użyliśmy, to mój był pod takim wrażeniem poślizgu, że powiedział "Z takim poślizgiem, to i od tyłu można" Takiego mam romantysia
Witaj Landryneczko Do nadrobienia nie ma nic chyba poważnego, tak sobie o seksie rozmawiałyśmy.
Młoda, to tak, jak ja Zawsze byłam jedyną dziewczynką na boisku, bo wszystkie moje koleżanki bawiły się lalkami, kiedy ja kopałam piłkę chociażby -
potforzasta wrote:Piłę to i ja kopałam zazwyczaj na bramce byłam Ale boisko za domem do czegoś zobowiązuje. Moja mama się śmiała że urodziła 4 chłopaków i 7 dziewczyn ale czuje że w domu same chłopaczyska
To ja widzę, że masz w genach superpłodnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 23:05
-
Anhe wrote:To ja widzę, że masz w genach superpłodność
-
nick nieaktualny
-
Kto My niemożliwe Ja to jestem niespotykanie grze(sz)czna
przedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej ale i tak pewnie nie Wasza wina. Niemniej jednak szkoda psiaka