Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przecież pielęgnuje na Anhe nieMloda.Mama wrote:Ale skromnyś z niego
To niech on może na jakiś casting pójdzie, co? Niech pielęgnuje swój talent seksistowski 
Anhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, używam Conceive
Pierwszy raz, jak użyliśmy, to mój był pod takim wrażeniem poślizgu, że powiedział "Z takim poślizgiem, to i od tyłu można"
Takiego mam romantysia 
Witaj Landryneczko
Do nadrobienia nie ma nic chyba poważnego, tak sobie o seksie rozmawiałyśmy. 
Młoda, to tak, jak ja
Zawsze byłam jedyną dziewczynką na boisku, bo wszystkie moje koleżanki bawiły się lalkami, kiedy ja kopałam piłkę chociażby
-
To niech się jej chwali mój też by chciała ale zakaz maMloda.Mama wrote:Ale on chciałby się chwalić tym talentem z tego co zrozumiałam

od 9 lat odkąd jest ze mną. No niestety chcą mieć żony to niech siedzą na tyłkach 
Landrynko dziękuję ten bocian do każdej z Nas doleci zobaczycie prędziej czy później doleci.
Anhe lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To niech się jej chwali mój też by chciała ale zakaz ma
od 9 lat odkąd jest ze mną. No niestety chcą mieć żony to niech siedzą na tyłkach 
Ja mu się pochwalę. Jak ja mu się pochwalę, to do końca życia na swojego ptaszka nie spojrzy...
potforzasta lubi tę wiadomość
-
Piłę to i ja kopałam zazwyczaj na bramce byłamAnhe wrote:Przedszkolanko, używam Conceive
Pierwszy raz, jak użyliśmy, to mój był pod takim wrażeniem poślizgu, że powiedział "Z takim poślizgiem, to i od tyłu można"
Takiego mam romantysia 
Witaj Landryneczko
Do nadrobienia nie ma nic chyba poważnego, tak sobie o seksie rozmawiałyśmy. 
Młoda, to tak, jak ja
Zawsze byłam jedyną dziewczynką na boisku, bo wszystkie moje koleżanki bawiły się lalkami, kiedy ja kopałam piłkę chociażby 
Ale boisko za domem do czegoś zobowiązuje. Moja mama się śmiała że urodziła 4 chłopaków i 7 dziewczyn ale czuje że w domu same chłopaczyska
-
potforzasta wrote:Piłę to i ja kopałam zazwyczaj na bramce byłam
Ale boisko za domem do czegoś zobowiązuje. Moja mama się śmiała że urodziła 4 chłopaków i 7 dziewczyn ale czuje że w domu same chłopaczyska 
To ja widzę, że masz w genach superpłodność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 23:05
-
No i co z tego jak się nie udaje. Nas 11+ brac co zmarł jak miał 8 miesięcy. A o rodzice mieli spore rodziny mama 7 ich było (a i tak wychowana w domu dziecka) a tata 5 albo 6 coś takiego dalej się nie zagłębiam ale podobno dziadkowie też z dużych rodzinAnhe wrote:To ja widzę, że masz w genach superpłodność

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny