Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Ja też kocham psy, Landryno, sama mam 3 w domu, także rozumiem uczucie żalu i przykrości, ale musisz sobie wytłumaczyć, że nie mogłyście nic zrobić.
Potforzasta, co innego potrącić, a co innego przejechać po nim (bo tak odebrałam poczucie psa pod kołami). Chociaż, oby przeżył Może cwaniak z kotem skrzyżowany i ma kilka żyć
no miejmy nadzieję ze przeżył choć tak sobie myślę ze jak ma być kaleką albo cierpieć to może lepiej jak zginął -
Dobra, czas powoli kierować się w stronę wyrka, bo serduszka same się nie zrobią, choroba sama się nie wypoci... Trza uwić gniazdko dla bociana
A więc żołnierze! Conceive w dłoń i w drogę Za fasolkęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeeee! This is Sparta!przedszkolanka:), potforzasta lubią tę wiadomość
-
Anhe wrote:Dobra, czas powoli kierować się w stronę wyrka, bo serduszka same się nie zrobią, choroba sama się nie wypoci... Trza uwić gniazdko dla bociana
A więc żołnierze! Conceive w dłoń i w drogę Za fasolkęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeeee! This is Sparta!
haha prawie jak na wojnę rosja-ukraina -
Landryna czasu nie cofniesz trudno szkoda pieska tylko.
przedszkolanko i Ty przeciwko nam. -
Anhe to za fasolkę działaj ja mojemu dam pospać a później go obudzę
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Co ja? Ja? Nieee
Wiecie co ja dzisiaj pochłonęłam calutką czekoladę A gdzie moje odchudzanie? Ale ona tak na mnie patrzyła i prosiła no zjedz mnie no zjedz i musiałamLandryneczka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:No mam nadzieję
Wiecie co ja dzisiaj pochłonęłam calutką czekoladę A gdzie moje odchudzanie? Ale ona tak na mnie patrzyła i prosiła no zjedz mnie no zjedz i musiałam
hahahaha:p muszę Cię zmartwić... zrobiła Cię w bambuko... ona nie miała oczuAnhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:hahahaha:p muszę Cię zmartwić... zrobiła Cię w bambuko... ona nie miała oczu
Landryna śliczna marzy mi się taki piesek ale mąż ma uczulenie na psy -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:później ? o której hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:kochana te pieski nie uczulają
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:On jakiego by nie dotknął to zaraz mu coś wyskakuje wierz mi próbowałam też na takim bo siostra ma. Ja nie wiem co to za typ człowieka nawet ja ja bym psiaka pogłaskała to nie mogę go dotknąć bez wyszorowania rąk.
-
nick nieaktualny