Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:hehe przy 31 dniowym cyklu się robi od 15 dc
a tak wgl to przez ile się robi te testy -
przedszkolanka:) wrote:ja tam od 1,5 tyg. mam pozytywne
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ok powoli trzeba uciekać bo moje podwójne oczy zaczynają mało widzieć
-
Do jutra Dobranoc
przedszkolanka oby słonecznego obyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki ???
Co u Was?
Czytam cosik tu o długościach cykli itd ...hehe szczerze mówiac to już mam dośc tego wszystkiego, chyba sie muse zupełnie wyłaczyć, nie liczyć dni, nie patrzec na sluz ani nic...bo sie tylko irytuje!
a wczoraj mnie jeszcze mój R wkur.... ehhhhhhhhhaszka lubi tę wiadomość
-
Przdszkolanka, nie napedno nie. Dobrze znam ta podla gadzine juz.
Ja sie nei derewuje jak mnie ludzie pytaja kiedy my dzieci bedziemy miec ale moj Tesciu mnie wkurza. Nei wkurza mnie pytaniem kiedy bo nigdy go nie zadal. Juz bym wolala zeby wprost zapytal czy chcemy albo nawet powiedzial ze czeka na wnuczki. Wkurza mnie tym ze zawsze jak odmawiam akurat alkoholu bo jestem np po owulce albo poprostu nie mam ochoty to od razu pytanie "W ciazy jestes"?
Yhhhh. Jak mnie to drazni. Sprawia to ze nawet jak bede to nie bede miala ochoty mu powiedziec. -
mamy kolejne serduszko w marcówkach ! "izia"
A ja dzisiaj jak się cieplej zrobi i nastawie zupkę krem pomidorową to lecę na słoneczko z laptopem łapać witaminę D
Rudasku u mnie tempka szaleje chyba mam bezowulacyjny...
A o co Wam poszło? Był seksik na zgodę?
kotkapsotka to ja jak powiedziałam,że nie piję (nigdy nie piję) to też się pytali czy w ciąży, już na wsi pytają, to odpowiadam,że jak będę to będą widzieć po brzuchu i przejdę się po wsi pokazać haha i się zamykają -
nick nieaktualnyRudasek wrote:Hej Dziewczynki ???
Co u Was?
Czytam cosik tu o długościach cykli itd ...hehe szczerze mówiac to już mam dośc tego wszystkiego, chyba sie muse zupełnie wyłaczyć, nie liczyć dni, nie patrzec na sluz ani nic...bo sie tylko irytuje!
a wczoraj mnie jeszcze mój R wkur.... ehhhhhhhhh -
Cześć Ewelinka, miłego dnia
jutro masz najgorsze 3 miesiące za sobą i zaczynasz drugi trymest super:)
Aszka ja mam wykres ale tak patrzę na niego ,uzupełniam i jakoś nie przejmuję za bardzo co ma być to będzieewelina:P lubi tę wiadomość