Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki
U mnie znowu słoneczko świeci - wybierzemy się na przejażdżkę rowerową brzegiem morza, może humorek mi się poprawi bo jakaś taka nijaka dzisiaj jestem
Buziaki i lepszego humorku życzę niż mój Wieczorkiem do Was zajrzę to liczę na poprawę
-
nick nieaktualny
-
Hej hej dziewczynki Co tam u Was??
U mnie wczoraj niestety nie było ale trudno będzie dzisiaj -
Czyli że nikogo nie ma no co się dziwić w tak piękny dzień. To idę i ja.
-
Witam znowu
ja trochę witaminki D złapałam, zupka krem się robi i zaglądam tutaj
my też dzisiaj na rowery bo dokupię te tety bo ciekawa jestem co wyjdzie haha
Wieczorem tu nadrabiamy!! Gajka i Livia poprawimy Wam humory
Potworku my też dzisiaj jeszcze
Coś lewy jajnik kłuje dla odmiany -
przedszkolanka:) wrote:Witam znowu
ja trochę witaminki D złapałam, zupka krem się robi i zaglądam tutaj
my też dzisiaj na rowery bo dokupię te tety bo ciekawa jestem co wyjdzie haha
Wieczorem tu nadrabiamy!! Gajka i Livia poprawimy Wam humory
Potworku my też dzisiaj jeszcze
Coś lewy jajnik kłuje dla odmiany
Jaki kremik robisz ???:D:D
ale WAM dobrze, a jak niestety mam post...jutro Gin
-
ooo no to pycha
ja jutro mam dzień gospodarczy, wiec po Ginku biore sie za sprzatanie i gotowanie
a wieczorkiem moze na jakis basenik czmychniemy
a póki co to tak mi sie dzis dzien dłuzy ze szok!!!
chce juz do domku!!! -
powiem wam że po tych 12 miesiącach jak w tym miesiącu sie nie uda to ja już sama nie wiem co moge zrobić , dać od siebie żeby sie udało.Począwszy od laparo kanały przeczyszczone ;p bzykanko co dwa dni teraz codziennie nawet częściej, leżenie z nogami do góry ;p testy też wykazały owu a przecież jestem zdrowa tak
poczekamy zobaczymy -
No mnie nie było to piszą jak szalone
Ja dzisiaj mam zamiar upiec ciasteczka Ale niby ciepło dzisiaj a wiatr taki nieprzyjemny że szok przynajmniej u mnie -
przedszkolanka:) wrote:a ja jutro piekę ciacha, bo w niedziele rodzice 25 lecie ślubu
już 14,zleci a do której masz?
Kochana do 17 siedze..kurde myslalam ze sie jutro wyśpie a tu telefonz przychodni, że Pani GIn prosi o to , zebym przyszła na 8 zamiast na 13 (!!!!!!!) fuck.....to pospane
-
rudasek innym razem się wyśpisz
-
kurde jestem straszliwym śpiochem, a jeszcze teraz w tym nowym miezkanku jets jakaś taka dobra aura, ze sie z łóżka wychodzic nie chce...mogłabym spać non stop-dgyby za to płacili to bajka :D:D
i miałam sie jutro wyspać, wstać na spokojnie to ja znów musze wstac o 7...jeszcze wczesniej niz do pracy...ehhhhhhhhhh -
JAk będziesz w ciąży na L4 to się wyśpisz za wszystkie czasy