Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
klara22 wrote:dokładnie tego tez sie nie moge doczekać , spać mogła bym nawet do 14;p
rudasek w niedziele sie wyśpisz;p
Pewnie tak tzn mam nadzieje, ze sie wyśpie...że mój Bercik nie będzie juz o 7 łaził po domu! bo On w dzień pracujący by spał do 12 a w sobote i niedziele nie uleży do 8 tylko sie kreci, wierci i wstaje
-
Rudasek wrote:jak będe....
-
No u mnie dzisiaj tak wieje jakby się wściekło A myślałam że się dogrzeję
Rudasek lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ja wczoraj tak miałam jak spać się położyłam ...
ja czułam jak by mi sie brzuch naciągał nawet nie wiem jak to wytłumaczyc , było dziwnie obrociłam sie na bok ale to nic nie dało,po 15 min przeszło;phehprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:mężczyźni Was dzisiaj dogrzeją
Rudasku a Ciebie przytulaskami
Dokładnie tylko tyle..ale pewnie szybko dzis padniemy bo do 22 gramy w siatke, ok 22.30 bedziemy w domku, zanim kapiel i cos na ząb to bedzie 24 i do spanka...bo o 7 wstajemy :D -
klara22 wrote:ja czułam jak by mi sie brzuch naciągał nawet nie wiem jak to wytłumaczyc , było dziwnie obrociłam sie na bok ale to nic nie dało,po 15 min przeszło;pheh
To właściewie podobnie, ale to niby podbrzusze ale jeszcze jakby niżej...
Rudasku to Wam zleci do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:02
-
przedszkolanka:) wrote:mężczyźni Was dzisiaj dogrzeją
Rudasku a Ciebie przytulaskami -
przedszkolanka:) wrote:To właściewie podobnie, ale to niby podbrzusze ale jeszcze jakby niżej...
Rudasku to Wam zleci do jutra
zleci zleci...ale dzis w pracy mi sie tak dłuzy ze szok...ehhhhhhhhh
weźcie mnie stad
-
przedszkolanko u Ciebie pozytyw u mnie wręcz przeciwnie?? Jak zwykle.
U mnie dzisiaj prawie pozytywny Więc może jutro się uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:19