Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
spoko spoko na razie nie mam z kim bo mąż w pracy ale pewnie porządzimy Od pół roku mam wszystko jak w zegarku @ co 34 dni około 15, owu jak w zegarku Ciekawe czy ciąża też będzie jak w zegarku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:26
-
potforzasta wrote:spoko spoko na razie nie mam z kim bo mąż w pracy ale pewnie porządzimy Od pół roku mam wszystko jak w zegarku @ co 34 dni około 15, owu jak w zegarku Ciekawe czy ciąża też będzie jak w zegarku
oby była , przypomni ile sie staracie bo jak masz takie regularne to nic tylko sie cieszyć;p
-
Rudasek wrote:o mamo..cykle masz 34 dniowe???
zazdroszcze..ja ledwo skoncze juz zaczynam, mam 24 dni
masakra!!!
klara22 wrote:oby była , przypomni ile sie staracie bo jak masz takie regularne to nic tylko sie cieszyć;p
To zależy jak patrzeć bo jako tako prawie 4 lata, @ mam regularną pół roku a z owufriend i sprawdzaniem wszystkiego tzn mierzenie temp i testy owu 1 cykl -
nick nieaktualnywitam wszystkie!!!
Troszkę poczytałam, dużo się tu dzieje. Rzadko tu zaglądam żeby nie myśleć i się trochę wyluzować.
Słonko świeci, ale jakoś chłodem ciągnie.
Posprzątane po obiadku. Teraz troszkę poleżeć, podbrzusze mnie dzisiaj okropnie boli i ciągnie do dołu.
Miłego popołudnia i wieczorku!!! Za trzymam kciuki
-
potforzasta wrote:To zależy jak patrzeć bo jako tako prawie 4 lata, @ mam regularną pół roku a z owufriend i sprawdzaniem wszystkiego tzn mierzenie temp i testy owu 1 cykl
Trzymam kciuki, marzec jest owocnym miesiacem 11 serduszek więc kolejne czekaja na nas, mam przeczucie i cicha nie głośną nadzieje !!! że w kwietniu bedziemy już rozmawiać na temat objawów mdłości pierwszych wizyt i wszystkich tematów dotyczacych ciazy
potforzasta, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Oj klara mam nadzieję ale ciężko to widzę Nie wiem po takim czasie już się nie nastawiam na nic. P cichu liczę że ten bociek z awatara przyniesie mi szczęście.
Idę piec ciasteczka Ale zaglądać będę bo zabieram lapka do kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:47
-
Czytam o tych waszych kremach pomidorowych z mozarellą, ciasteczkach, ciastach... patrzę na tą moją dietetyczną rybę z warzywami i mam smuteczek... Czemu ja muszę być podwójną miss...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 16:06
-
ja sie wczoraj wkurzyłam na mojego R....mieliśmy oboje ochote na frytki, ale mój zażyczył sobie po treningu czyli o 21.30...a do tego jeszcze kiełbaska z grillowej
pycha było ale mówie mu ze skoro staramy sie o dzidzi to trzeba diete zmienić a moj R sie zirytował i mówi " to czego mi jeszcze nie wolno..frytek nie, piwa nie, czego jeszcze" ???
ehhhhhhhhhh..ale dzis też beda frytki tylko wczesniej -
Młoda jaki masz numer buta?? JA zależy jakie od 35 do 38
-
zjadam orzechy co mają być do ciastek zanim je zrobię to będzie po orzechach