Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Hej Laseczki
Ja tylko na chwilkę bo zaraz idę do pieczenia ciasteczek
Humorek troszkę mi się poprawił - normalnie aż muszę się pochwalić. Piękny śluzik płodny się pojawił Aż się nie spodziewałam bo po CLO to wyschnieta jak pustynia byłam, zaopatrzyłam się w Conceive w tubce i aplikatorach to już w ogóle poślizg będzie że ho ho Nie wiem czy oknem nie wylecę jak się rozpędzę
Dziś wieczorem szalejemy Musi się poszczęścić bo jak nie to dopiero w maju okazja będzie - trzymać mi tu kciuki jak będziecie o zbreźnościach rozmawiać znowu
Gajka - nad morzem mieszkam tzn ja tak mówię (w Gdyni) ale jak kiedyś tak powiedziałam przy moim R. to mnie opieprzył bo to ZATOKA a nie morze jest
Obie dzisiaj
To może obie pozaciskamy za Ciebie kciuki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:21
-
Hej dziewczyny . Co tam u Was? Chwilke tu nie zagladalam bo mialam troche zajec a tutaj tyle stron do nadrobienia. Moze mi skrocicie? moze mamy jakies nowowsci?
Ja dzis znow bylam na monitoringu. Pecherzyk 17 mm, tak wiec od wtorku powiekszyl sie o 3 mm. W sumie nije to jakos duzo ale lepsze to niz gdyby mial sie wchlonac albo stal w miejscu. Lekaz mowi zeje jeszcze szansa na owulke. Na przyszly cykl zapisal mi CLO. Troche sie tego obawiam... no ale bedzie co ma byc -
heeej
przejechałam 30km na rowerze i... mam testy owu
zaraz uciekam na serduszkowanie i będę koło 20 pewnie
Potworku Ty na jutro masz owu więc na bank będzie!
zobaczymy co mi wyjdzie
Rudasku przy staraniach wolałabym 24 dniowe niż 42... a mój dzisiaj po ma pozwolenie na piwko bo koniec chyba płodnych
oczekująca pozdrawiam
Anhe ja uwielbiam rybę z warzywami a moja krem z mozzarelą dietetyczna!
Młoda ale Ci dobrze z tym śniadankiem
Co to stópki to na mnie dziecięce ostatnio były za małe
Livia super:) a my też dopiero koło maja nam wypada
Ja jutro piekę a dzisiaj
Kejti jak urósł to super:) u nas dobrze, nakręcamy się pozytywnie w marcówkach dzisiaj widziałam dwa nowe serduszka
lecę na hihi
-
nick nieaktualnyhej, hej co tam u Was? Ja właśnie wróciłam z zakupów i od fryzjera, obcięłam moje długie do połowy pleców włosy a teraz mam do ucha jedną stronę a druga lekko ,,wygolona'' a mówiłam że zaszaleje, aż się sama dziwię że aż tak
Anhe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Gajka wrote:hej, hej co tam u Was? Ja właśnie wróciłam z zakupów i od fryzjera, obcięłam moje długie do połowy pleców włosy a teraz mam do ucha jedną stronę a druga lekko ,,wygolona'' a mówiłam że zaszaleje, aż się sama dziwię że aż tak
Ja mam lewą wygoloną, a prawą do ucha właśnie I to co wygolone mam czarne, a resztę ognistą Ale u mnie to nic dziwnego, ja kocham eksperymenty. A na zakupy mam już zakaz, niby za dużo wydaje... jestem butoholiczką -
nick nieaktualny
-
Gajka wrote:ja na razie zostaję przy moich czarnych włosach, ale kto wie co jeszcze wymyślę jak się rozpędzę, ja jak byłam młodsza to nie bałam się eksperymentować z wiekiem wpadło się w rutynę, ale mam rewelacyjną fryzjerkę sama zaproponowała umie dopasować
Mnie moja fryzjerka zna już 8 lat... i zawsze jak do niej idę to jest szczęśliwa, bo będzie mogła się wykazać, zaszaleć, a nie tylko pasemka i prostowanie, pasemka i prostowanie (swojego czasu była moda na pasemka i prostowania )
-
przedszkolanka:) wrote:wróciłam
Gajka kobieta potrzebuje zmian ) ja jestem w trakcie przechodzenia na swój naturalny kolor
A trafić na dobrą fryzjerkę to wyczyn )
Co tak cicho? Wszystkie serduszkują?
Ja już po serduszkowaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:04
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość