Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, a zatem jest ciałko zolte w lewym jajcu, owulacja pomiedzy dniem 12 a 15 nastapila, gin sklanialby sie ku 13 dc. Tu mamy skupic swoje starania.
czekamy na miesiaczke (da Boze zeby nie przyszla)
w 6-9 dniu cyklu mam zrobic LH, FSH, TSH, fT3, Ft4
11-12 dc. przyjsc na monitoring
22-24 dc PRL,progesteron, testosteron, androstendion
gdy za 3 cykle by sie nam nie udało, to zrobimy badanie nasienia
poderzany prawy jajnik, wykazuje cechy PCO, oby hormony byly w normie, to mi gienek da spokoj.
Wizyta była miła, jesli tak mozna nazwac wizyte u takiego specalisty. Uspokoił mnie )
Ale mam macice w ksztalcie litery "T" - czy ktos wie o co chodzi??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 20:48
-
nick nieaktualny
-
Gajka chyba jednak tylko wytrawne. Kiedyś piłam półwytrawne ale przestawiłam się. Nie było łatwo na początku ale przyzwyczaiłam się I zagryzam czasami jeszcze migdałami Muszę powalczyć bo mam małe endometrium po CLO. Spadło mi z prawie 1cm na 4,65mm Ale próby poprawy go bardzo mnie radują
Staram się zawsze szukać pozytywów - w każdej sytuacji, zawsze!
-
Groszek wrote:Uwaga, a zatem jest ciałko zolte w lewym jajcu, owulacja pomiedzy dniem 12 a 15 nastapila, gin sklanialby sie ku 13 dc. Tu mamy skupic swoje starania.
czekamy na miesiaczke (da Boze zeby nie przyszla)
w 6-9 dniu cyklu mam zrobic LH, FSH, TSH, fT3, Ft4
11-12 dc. przyjsc na monitoring
22-24 dc PRL,progesteron, testosteron, androstendion
gdy za 3 cykle by sie nam nie udało, to zrobimy badanie nasienia
poderzany prawy jajnik, wykazuje cechy PCO, oby hormony byly w normie, to mi gienek da spokoj.
Wizyta była miła, jesli tak mozna nazwac wizyte u takiego specalisty. Uspokoił mnie )
Ale mam macice w ksztalcie litery "T" - czy ktos wie o co chodzi??????
To ogólnie dobre wieści jak owulka była o tylko czekać na testowanie a z prawym jajnikiem mam nadzieję,że dobrze będzie a w kształcie litery T nie mamy wszystkie? -
Mnie jedna miesiaczka wyleczyla z ciaglego myslenia, wiem ze mi to nie pomoze.
Fajnie jest z Wami pogadac, ale mam juz dystans jesli chodzi o starania.
Wyluzujmy w miare mozliwosci, naprawde bedzie dobrze i damy rade
Jesli chodzi o pytania wszytskich wkoło, to mowimy ze mamy czas i ze sie nie staramy. Ja wtedy zaczynam "grac". Nie lubie rozmow tego typu wsrod rodziny, znajomych, w pracy. Przynajmniej teraz nie drążą tematu po takiej odpowiedzi. Nikt tez nie wie, ze bylismy u lekarza.
To nasza sprawa póki co ak bedzie nam ciezko to napewno sie tym podzielimy pozniej z innymi -
nick nieaktualnyco do tyłozgięcia są określone pozycje seksualne ułatwiające poczęcie, ale to kwestia indywidualna kobiety, moja znajoma też to ma i nie specjalnie te pozycje stosowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 20:54
Groszek lubi tę wiadomość
-
No wlasnie tez myslalam o tym, ze T mamy wszystkie
a tyłozgiecie, jesli jest to mam po mamusi, ale dała rade- 3 nas jest na swiecie
Ja sie wczora tuliłam z mezusiem po Carlo Rossi
ale lubie slodkie winka moze dzisia tez cosik chlapniemy
była owulka z lewego, a kłuł mnie prawy.. No cóż, bywa czas pokaze, ale luzuje konkretnie bez spinyprzedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość