Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwiaciarni Ci doradzą, tylko do dobrej idź bo z tym też miałam przeboje :P

Ia wg mnie już powinna być u Ciebie,ale program nie wyznaczył więc dowiesz się w piątek co i jak :)

jak to wpadł Ci do kibla??
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,021_o8_orig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:08

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że będę wyśmiana :D Bo chodze z telefonem w kieszeni ciagle w razie jakby R. miał zadzwonić (ze statkowego telefonu więc nie chce tracic okazji nigdy). No i zapomniałam a poszłam się wysikać :/ telefon w tylnej kieszeni i buch w kibel :D Dobrze że zanim zaczęłam sikać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:11

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,07_h1_orig.gif

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to już jest jak powrót R. się zbliża k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,019_GH_orig.gif

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    A słyszałam, że jakas laska zamroziła sobie bukiecik z fiołków chyba ale nie dopytałam czy z mrożonym później szła czy jak :D

To ja chyba po prostu pójde do kwiaciarni i zobaczymy, kurde to tylko bukiet w końcu :D

la spokojnie bo nerwy owulkę przyblokowac mogą ;-) Ja mam już tak brzydko mówiąc "wylane", że aż mi cudnie ztym uczuciem. Nawet wykresu nie chce mi się uzupełniac :D

Mozna kwiaty zliofilizowac czyli wymrozic wode. Ale to jest po to zeby na pamietke bylo a nei do slubu :P

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jak ja się znam :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, Livia wprowadzamy oficjalny foch na Sandre i potforka! Co Ty na to?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,025_jV_orig.gif

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę coś k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_tl_orig.gif później k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,16_vx_orig.gif i wracam, a jak ich dalej nie będzie to będą wyglądały tak : 8e728ceee111_qP_orig.gif

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ja idę się też szykować ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja po badaniach myślałam, że zejdę w tej poczekalni tą godzinę ale mam już bani i jutro będę mogłam się w końcu wyspać :P właśnie zjadłam śniadanie i czekoladę bo taka głodna byłam ;P

Livia, co do suknie i obawy przed wejściem do samochodu, miałam to samo ;p tzn bałam się bo niski i 2-osobowy ale dałam radę i w trakcie ślubu nawet o tym nie myślałam, nawet zdjęcia fajne z wsiadania wyszły ;) Dasz radę ;)
    Ja miałam bukiecik z margaretek.. skromny ale b. ładny wyszedł.

A co do książki to ja Białą Masajkę pochłonełam w chwilę ;) zakochałam się w tej opowieści i filmie, czytałam też dalsze części. Ale kwestia gustu, mnie wciągnęła też książka Kwiat Pustyni, 3096 dni przeczytałam na jednym wdechu!
    No i Saga ;D w której zakochałam się dopiero w tym roku, zwyczajnie przypadkiem.
    Teraz czytam dalsze książki Waris Dirie :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie nasz samochód tez niski i dwuosobowy - zabaweczka R. Mam problem z wysiadaniem z niej na co dzień a co dopiero w takiej sukni :D No nic, zobaczymy. Zdejmujemy dach jak nie będzie padać to najwyżej górą wyjde :D

Pojadę chyba sobie zaraz do OBI, może jakieś nowe kwiatki dowieźli? Dawno nic nie sadziłam w ogródku :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha.. zastanawiam się nad przestaniem mierzenia temp. chyba za bardzo mnie to pochłania, mimo że lubię to robić i z ciekawością wpisuję to chyba zaczynam wariować.. to ostatnio cykl z mierzeniem :) potem wyluzuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Własnie nasz samochód tez niski i dwuosobowy - zabaweczka R. Mam problem z wysiadaniem z niej na co dzień a co dopiero w takiej sukni :D No nic, zobaczymy. Zdejmujemy dach jak nie będzie padać to najwyżej górą wyjde :D

Pojadę chyba sobie zaraz do OBI, może jakieś nowe kwiatki dowieźli? Dawno nic nie sadziłam w ogródku :D
    Masz ogródek, super :)
    No u Nas pogoda też była piękna i dach był odsunięty :D i mało mi welonu nie zwiało bo M. dociskał gazu ;D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi ja nie będę miała welonu :D Ale R. nie bedzie dociskał, na drodze spokojnie jeździ raczej, wyszaleje sie zawsze na swoich rajdach :D Albo zasuwa szybko sam jadąc :P Nie to co ja, nerwowa jestem za kółkiem jak nie wiem :D Nie cierpię zamulactwa :D

Ja już nie mierzę i jest mi z tym super. Wbrew temu co myślałam strasznie dużo stresu mnie to kosztowało. Nie mogłam spać, spinałam się przy mierzeniu czy przypadkiem nie spadła temperatura, e tam. Po co mi to? Jak ktoś potrafi sie tym nie denerwować to bardzo prosze - ja nie potrafię is tawiam na zywioł :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:56

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Pirelka ;)

ja miałam duże auto i mąż mi pomagał z suknią :) oj, dbał o mnie :) zresztą ciągle dba :)
    co do tempki to jak myślicie czemu nie mierzę teraz? Masakra, spina jak spada i w ogóle, chociaż jak w piątek @ dostanę to nie wiem czy mierzyć czy nie :O bo będę na wspomagaczach chyba :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • la Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia, zainspirowałaś mnie! Od dziś koniec mierzenia i stresów! Czekam na dwie paczki, przez co nie mogę wyjść z domu, do tego mój mąż to idiota, bagietki zamroził, wiedząc, że one po mrożeniu nie nadają się do jedzenia. Nienawidzę tego, w domu nic nie robi, ale to on lepie wie jak przechowywać jedzenie, jak gotować. Aaaaaaaaaaaaaa! Jestem zła.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przedszkolanka :)

Livia z tym dociskaniem to spokojnie mój M. dociskał :P szalony jakoś bardzo nie jest więc luzik ;)
    Ale się cieszę Twoim ślubem jakbym to ja drugi raz brała :D Ha ha

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nigdy więcej nie zmierzę no chyba, ze będę chora :P

W tamtym cyklu byłam na wspomagaczach i spinałam sie bardziej niż teraz bo miałam taki cykl koślawy, ze ryczałam co drugi dzień - nie warto. I tak się nic tym mierzeniem nie zmieni a stres nie potrzebny ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Pirelka to może chcesz mi pomóc? Bo ja nie ogarniam juz powoli :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ