Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwiaciarni Ci doradzą, tylko do dobrej idź bo z tym też miałam przeboje :P

Ia wg mnie już powinna być u Ciebie,ale program nie wyznaczył więc dowiesz się w piątek co i jak :)

jak to wpadł Ci do kibla??
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,021_o8_orig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:08

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że będę wyśmiana :D Bo chodze z telefonem w kieszeni ciagle w razie jakby R. miał zadzwonić (ze statkowego telefonu więc nie chce tracic okazji nigdy). No i zapomniałam a poszłam się wysikać :/ telefon w tylnej kieszeni i buch w kibel :D Dobrze że zanim zaczęłam sikać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:11

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,07_h1_orig.gif

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to już jest jak powrót R. się zbliża k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,019_GH_orig.gif

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    A słyszałam, że jakas laska zamroziła sobie bukiecik z fiołków chyba ale nie dopytałam czy z mrożonym później szła czy jak :D

To ja chyba po prostu pójde do kwiaciarni i zobaczymy, kurde to tylko bukiet w końcu :D

la spokojnie bo nerwy owulkę przyblokowac mogą ;-) Ja mam już tak brzydko mówiąc "wylane", że aż mi cudnie ztym uczuciem. Nawet wykresu nie chce mi się uzupełniac :D

Mozna kwiaty zliofilizowac czyli wymrozic wode. Ale to jest po to zeby na pamietke bylo a nei do slubu :P

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jak ja się znam :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, Livia wprowadzamy oficjalny foch na Sandre i potforka! Co Ty na to?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,025_jV_orig.gif

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę coś k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_tl_orig.gif później k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,16_vx_orig.gif i wracam, a jak ich dalej nie będzie to będą wyglądały tak : 8e728ceee111_qP_orig.gif

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ja idę się też szykować ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja po badaniach myślałam, że zejdę w tej poczekalni tą godzinę ale mam już bani i jutro będę mogłam się w końcu wyspać :P właśnie zjadłam śniadanie i czekoladę bo taka głodna byłam ;P

Livia, co do suknie i obawy przed wejściem do samochodu, miałam to samo ;p tzn bałam się bo niski i 2-osobowy ale dałam radę i w trakcie ślubu nawet o tym nie myślałam, nawet zdjęcia fajne z wsiadania wyszły ;) Dasz radę ;)
    Ja miałam bukiecik z margaretek.. skromny ale b. ładny wyszedł.

A co do książki to ja Białą Masajkę pochłonełam w chwilę ;) zakochałam się w tej opowieści i filmie, czytałam też dalsze części. Ale kwestia gustu, mnie wciągnęła też książka Kwiat Pustyni, 3096 dni przeczytałam na jednym wdechu!
    No i Saga ;D w której zakochałam się dopiero w tym roku, zwyczajnie przypadkiem.
    Teraz czytam dalsze książki Waris Dirie :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie nasz samochód tez niski i dwuosobowy - zabaweczka R. Mam problem z wysiadaniem z niej na co dzień a co dopiero w takiej sukni :D No nic, zobaczymy. Zdejmujemy dach jak nie będzie padać to najwyżej górą wyjde :D

Pojadę chyba sobie zaraz do OBI, może jakieś nowe kwiatki dowieźli? Dawno nic nie sadziłam w ogródku :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha.. zastanawiam się nad przestaniem mierzenia temp. chyba za bardzo mnie to pochłania, mimo że lubię to robić i z ciekawością wpisuję to chyba zaczynam wariować.. to ostatnio cykl z mierzeniem :) potem wyluzuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Własnie nasz samochód tez niski i dwuosobowy - zabaweczka R. Mam problem z wysiadaniem z niej na co dzień a co dopiero w takiej sukni :D No nic, zobaczymy. Zdejmujemy dach jak nie będzie padać to najwyżej górą wyjde :D

Pojadę chyba sobie zaraz do OBI, może jakieś nowe kwiatki dowieźli? Dawno nic nie sadziłam w ogródku :D
    Masz ogródek, super :)
    No u Nas pogoda też była piękna i dach był odsunięty :D i mało mi welonu nie zwiało bo M. dociskał gazu ;D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi ja nie będę miała welonu :D Ale R. nie bedzie dociskał, na drodze spokojnie jeździ raczej, wyszaleje sie zawsze na swoich rajdach :D Albo zasuwa szybko sam jadąc :P Nie to co ja, nerwowa jestem za kółkiem jak nie wiem :D Nie cierpię zamulactwa :D

Ja już nie mierzę i jest mi z tym super. Wbrew temu co myślałam strasznie dużo stresu mnie to kosztowało. Nie mogłam spać, spinałam się przy mierzeniu czy przypadkiem nie spadła temperatura, e tam. Po co mi to? Jak ktoś potrafi sie tym nie denerwować to bardzo prosze - ja nie potrafię is tawiam na zywioł :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:56

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 7 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Pirelka ;)

ja miałam duże auto i mąż mi pomagał z suknią :) oj, dbał o mnie :) zresztą ciągle dba :)
    co do tempki to jak myślicie czemu nie mierzę teraz? Masakra, spina jak spada i w ogóle, chociaż jak w piątek @ dostanę to nie wiem czy mierzyć czy nie :O bo będę na wspomagaczach chyba :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • la Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia, zainspirowałaś mnie! Od dziś koniec mierzenia i stresów! Czekam na dwie paczki, przez co nie mogę wyjść z domu, do tego mój mąż to idiota, bagietki zamroził, wiedząc, że one po mrożeniu nie nadają się do jedzenia. Nienawidzę tego, w domu nic nie robi, ale to on lepie wie jak przechowywać jedzenie, jak gotować. Aaaaaaaaaaaaaa! Jestem zła.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przedszkolanka :)

Livia z tym dociskaniem to spokojnie mój M. dociskał :P szalony jakoś bardzo nie jest więc luzik ;)
    Ale się cieszę Twoim ślubem jakbym to ja drugi raz brała :D Ha ha

• livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nigdy więcej nie zmierzę no chyba, ze będę chora :P

W tamtym cyklu byłam na wspomagaczach i spinałam sie bardziej niż teraz bo miałam taki cykl koślawy, ze ryczałam co drugi dzień - nie warto. I tak się nic tym mierzeniem nie zmieni a stres nie potrzebny ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Pirelka to może chcesz mi pomóc? Bo ja nie ogarniam juz powoli :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ